Yağmur'un erkekleri

Güncelleme Tarihi:

Yağmurun erkekleri
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2013 09:19

“İntikam”ın yeni sezon fotoğraf çekimi yapıldı. Yağmur’u hayatını etkileyen dört erkekle bir araya getiren fotoğrafları Mehmet Turgut çekti.

Haberin Devamı

Kanal D’nin büyük ilgiyle izlenen dizisi “İntikam”, ikinci sezona hızlı başladı. Yapımcılığını Indhouse’un üstlendiği, başrollerini ise Beren Saat, Mert Fırat, Yiğit Özşener, Alican Yücesoy, Engin Hepileri, Zafer Algöz, Arzu Gamze Kılınç ve Ezgi Eyüboğlu’nun paylaştığı dizininin yeni sezon imaj fotoğraf çekimleri geçtiğimiz hafta gerçekleştirildi.

ŞIKLIK YARIŞI

Beren Saat’in canlandırdığı Yağmur’u, hayatını etkileyen dört erkekle; Emre (Mert Fırat), Rüzgar (Yiğit Özşener), Ali (Alican Yücesoy) ve Hakan’la (Engin Hepileri) bir araya getiren fotoğrafları Mehmet Turgut çekti.

Beren Saat’in bordo ‘Gucci’ elbisesiyle göz kamaştırdığı çekimlerde Mert Fırat ve Alican Yücesoy ‘Sarar’, Yiğit Özşener ‘Network’, Engin Hepileri de ‘Milord Style House’ marka smokinleriyle şıklık yarışındaydı.

Enerjik klip

Haberin Devamı

Mehmet Turgut’un stüdyosunda yapılan fotoğraf çekimlerinde ekip hayli neşeliydi. Çekimler boyunca oyuncuların enerjisi hiç düşmedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!