Yağmura rağmen

Güncelleme Tarihi:

Yağmura rağmen
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2008 15:30

Benardete çiftinin geleneksel hale getirdiği “Bahar Daveti” bu yıl Rahmi Koç Müzesi’nde gerçekleşti. Aynı gün akşam saatlerinde İstanbul’u etkisi altına alan ve bardaktan boşanırcasına yağan yağmur bile katılımı etkilemedi.

Haberin Devamı

YAĞMURA RAĞMEN ORADAYDILAR

Dostlarıyla hemen her fırsatta birlikte olmanın yanı sıra davet vermekten ve davetlere katılmaktan büyük keyif alan Monik ve Ceri Benardete çifti için gelenek yine bozulmadı.

Geride bıraktığımız kış kar yağışına rağmen önce Küçük Armutlu’da sosyete kasabında ardından da Fedon’da sirtaki eşliğinde konuklarını ağırlayan Benardete çifti, geleneksel davetlerini de unutmadı. Geçtiğimiz ay dostlarına gönderdikleri davet mektubunda 3 Mayıs tarihini kendileri için boş bırakmalarını isteyen çift, o gece  Rahmi Koç Sanayi Müzesi’nin girişinde konuklarını karşılamak için bekliyordu.

O gün İstanbul’da oldukça güzel olan hava akşam saatlerinde bir anda kapayıp şiddetli bir yağmura dönüştü. Davet yine her zaman olduğu gibi sosyetenin pek çok seçkin ismini bir araya topladı. Şiddetli yağan yağmur ve tıkanan trafiğe rağmen Benardete çifti  800’e yakın konuğu tek tek kapıda karşıladı. Bir ara kapıda beklemekten yorulan, ayakları şişen Monik Benardete sık sık sandalyeye oturarak dinlendi.

Haberin Devamı

Yağmura rağmen

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!