Yağmur çok çalışıyor

Güncelleme Tarihi:

Yağmur çok çalışıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2010 09:58

Haberin Devamı

Nobre alışverişte

Beşiktaş’tan ayrılacağı haberleriyle gündeme gelen futbolcu Mert Nobre, geçtiğimiz gün eşi Priscila ile Kanyon’da objektife takıldı. Harvey Nichols mağazasından alışveriş yapan çift, daha sonra yemek yemek için Sosa’ya gitti.

Çocuk ruhlu ikili

Esra-Ceyda Ersoy kardeşler önceki gün İstinye Park’taydı. Uzun süre mağazaları dolaşan ancak hiçbir şey almayan iki kardeş, alışveriş merkezinden ayrılmadan önce Toyzz Shop’a da uğrayıp birkaç oyuncak satın aldı..

Şakacı şarkıcı

Bir süredir aşk yaşayan şarkıcı Berksan ve oyuncu Özlem Yılmaz, önceki akşam Etiler’deki Friday’s Cafe’de baş başa yemek yedi. Mekândan Yılmaz’la el ele çıkan Berksan, gazetecilerin “Evlilik planlarınız var mı?” sorusuna esprili bir yanıt verdi: “Şimdilik sadece arabamıza gitme planımız var.”

Haberin Devamı

Ayak kemiği çatladı

Geçtiğimiz akşam bir arkadaşıyla Arnavutköy’deki Eftalya Balıkçısı’na giden Seda Üren, sağ ayağındaki bandajla dikkat çekti. Koltuk değneğiyle yürüyen şarkıcı, “Sağ ayağımın üzerine sehpa düştü ve kemikte hafif bir çatlak oluştu” dedi. 
Serdar BENLİ

Çok yoğun

Uzun süredir ortalarda görünmeyen Yağmur Ünal da önceki gün İstinye Park’taydı. Reklam sektöründe çalışan Ünal, “Çok yoğun bir şekilde çalışıyorum. O yüzden pek ortalarda görünmüyorum” dedi. Ünal, gazetecilerin sorusu üzerine sevgilisi Kerim Yardımcı ile  ilişkisinin devam ettiğini ancak evlenmeyi henüz düşünmediklerini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!