Woodstock 1999

Güncelleme Tarihi:

Woodstock 1999
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2000 00:00

Haberin Devamı

1969 yılında Woodstock'da yapılan inanılmaz müzik festivali dünyayı sarsmış, gençlik hareketlerinin önemli bir simgesi olmuş ve rock müziğinde büyük bir atılıma vesile olmuştu.

Tam 30 yıl sonra dünya gençliği bu efsaneyi yaşatmak ve sürdürmek için aynı yerde tekrar biraraya geldi. Bu muhteşem festivalin canlı kayıtlarından oluşan albüm şimdi Türkiye'de de piyasaya çıktı.

Metallica, The Offspring, Megadeth, Korn, Rage Against the Machine, Limp Bizkit, Bush, Live, Red Hot Chili Peppers, Sheryl Crow, Alanis Morisette, Jamiroquai, Chemical Brothers ve Jewel bu albümde yer alan isimlerden bazıları.

Reklamcıya özel sözlük

Manajans/Thompson'un uluslararası reklam sorumlusu Tanses Gülsoy, reklam sektörüne yönelik bir sözlük hazırladı. Gülsoy'un dokuz yıllık bir çalışma sonucu yayıma hazırladığı eserin adı ‘‘Türkçe-İngilizce Dizinli, İngilizce-Türkçe Reklam Terimleri ve Kavramları Sözlüğü’’. Reklam sektöründeki kaynak sıkıntısını büyük ölçüde çözecek olan sözlük 768 sayfa ve 12 bin terimden oluşuyor.

Sözlükte reklam sektörünün terim ve kavramlarının özgün tanımları yapılırken, bunların nasıl kullanıldığı da örneklerle ve gerektiğinde fotoğraf ve çizimlerle açıklanıyor. Toplam 155 kaynaktan yararlanılarak hazırlanan sözlükte, pazarlama iletişimiyle ilgili kurumların yanı sıra, Türkiye'deki yasal düzenlemeler ve uygulamalara da yer verilmiş.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!