Vize’de moda rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Vize’de moda rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2010 16:39

KIRKLARELİ’nin Vize İlçesi’nde bu yıl 5’incisi düzenlenen Tarih ve Kültür Festivali kapsamında, koreograf Uğurkan Erez tarafından düzenlenen gecede, ünlü mankenler modacı Erol Albayrak imzalı kıyafetleri sergiledi.

Haberin Devamı

DEFİLEDEN FOTOĞRAFLAR

Uğurkan Erez, 25 yıl Vize’de öğretmenlik yapan ve birkaç yıl önce yaşamını yitiren annesinin anısına 4 yıldır modanın kalbini ilçeye getiriyor ve gösteri düzenliyor. Festivalde Erez’in bu yıl moda tasarım eğitimini tamamlayan kızı Billur Erez Çidamal da hazır bulundu. Gecede, modacı Erol Albayrak imzalı ‘Fashion in Circus’ koleksiyonundan oluşan 70 parça kıyafet sergilendi. Podyuma çıkan aralarında Özge Ulusoy, Bilge Kara, Nur Gümüşdoğrayan, Merve Büyüksaraç, Alona Kral, Fatma Yaman, Merve Özkaran, Zeynep Dörtkardeşler, Serenay Sarıkaya, Gülsün Durak, Didem Gürüzümcü, Ebru Şam, Neslihan Önder, Simge Topaloğlu, Sema Şimşek ve Zeliha Çal’ın yer aldığı 16 manken de bu elbiseleri izleyen yaklaşık 10 bin kişiye sundu.

Defilenin ardından eski mankenlerden Tuğba Özay sahneye çıktı ve derin yırtmaçlı ve göğüs dekolteli elbisesi ile yürekleri hoplattı. Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan Özay, söylediği şarkılarla seyircileri coşturdu. Söz yazarlığı ve ses sanatçısı olarak sahnelere döndüğünü belirten Tuğba Özay, “Artık defilelere çıkmayacağım. Podyumlara veda ettim. Çok özel sosyal amaçlı yardım derneklerinin gecelerinde podyuma çıkabilirim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!