Vikings 4. sezon 4. yeni bölüm bu akşam ekrana geliyor! - izle

Güncelleme Tarihi:

Vikings 4. sezon 4. yeni bölüm bu akşam ekrana geliyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 15:01

Dünyayı kasıp kavuran dizi Vikings'in 4. sezon 4. bölümü bu akşam Amerika yayını ile aynı günde televizyon ekranlarında olacak. Gerçek Avrupa efsanelerine ve tarihsel figürlerine dayanan dizi savaşçı kavim Vikingler’in hikayesini konu alıyor. İşte; Vikings 4. sezon 4. bölüm fragmanı ve detaylar.

Haberin Devamı

Savaş ve savaşçıların tanrısı Odin’in soyundan gelen Viking Kralı Ragnar Lothbrok ve ailesinin hikâyesini ünlü dizi senaristi Michael Hirst'in kaleminden anlatan anlatan dizi, Viking kültürünü ve 13. Yüzyıl kuzey efsanelerini de konu alıyor.

Vikings yeni bölümü hangi kanalda ve saat kaçta?

Başrollerinde Travis Fimmel (Ragnar), Katheryn Winnick (Lagertha), Clive Staanden (Rollo), Alexander Ludwing (Bjorn) gibi ünlü isimlerin yer aldığı popüler dizinin Amerika yayını ile aynı günde TLC Kanalı'nda saat 22.25'te yayınlanacak.

Vikings 4. sezon 4. bölüm fragmanı

Vikings 4. sezon 4. bölümünde neler yaşanacak?

Yayınlanan fragmanlar ile heyecan dolu bir bölümün bizi beklediği anlaşılıyor. Yeni bölümde Paris'te olan Rollo, eşi Prenses Gisla'nın kendisinden boşanmaması için ikna etmeye çabalarken, Björn eve döner yanında Norveçli Kral Kattegat da gelir. Kral Aelle ise yeni yıl için Wessex'e gider fakat aile ilişkilerinin gidişatı onu hiç memnun etmez.

Haberin Devamı

Vikings 4. sezon 3. bölüm fragmanı

Vikings son bölümünde neler yaşandı?

Kral Ragnar'ın oğlu Bjorn kış koşullarında hayatta kalmaya çalışırken efsanevi bir sahne ile ayıyla karşılaşmış ve onu öldürüştü. Zindana atılan Floki'nin başına damlayan suları kâse tutarak, Floki'nin acısını azaltmaya çalışan Helga, kızlarının öldüğünü ona söylemişti. Athelstan'ı rüyasında görerek, merhamet sözlerini işiten Ragnar Lodbrok, kızının ölüm haberini alan Floki'yi affetmişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!