Victoria herkese sarılıyor

Güncelleme Tarihi:

Victoria herkese sarılıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2004 00:12

Geçtiğimiz gün Kıvanç Tatlıtuğ’a sarılarak verdiği pozla, Tatlıtuğ’un sevgilisi Azra Akın’ı kızdıran Victoria Silvstedt bu kez de İtalya temsilcimiz Reha Erus’a sarıldı. Erus, ‘Azra üzülmesin bu kız herkese sarılıyor’ dedi...

Dünya Güzeli Azra Akın’la beraberliği süren Kıvanç Tatlıtuğ’un geçtiğimiz günlerde İsveçli top model Victoria Silvstedt’le yayınlanan sıkı fıkı resimleri, Azra Akın’ı kızdırmıştı. Bir çekimde Tatlıtuğ’la bir araya gelen Victoria Silvstedt, geçtiğimiz günlerde de Oscar ödüllü Cuba Gooding Jr. ile birlikte rol aldığı ‘Boat Trip’ adlı filmin tanıtımı için Roma’daydı... Reha Erus’un sorularını yanıtlayan seksi model, Kıvanç Tatlıtuğ’a sarıldığı gibi Reha Erus’a da sarıldı. İşte ‘Azra üzülmesin bu kız herkese sarılıyor’ diyen Reha Erus’un röportajı...

- Damarlarında İskandinav kanı var. Akdeniz ateşi nereden geliyor peki, İtalyan sevgilinden mi?

İsveçliler soğuk bilinir ama ben insanları seviyorum ve özellikle erkeklerle çok iyi anlaşıyorum. İtalyan sevgilimin de bunda etkisi vardır elbet.

- Mayo ve iç çamaşırı çekimleri için arada bir Türkiye’ye de uğruyorsun değil mi?

Türkiye’de çok samimi dostlarım var. Sonra güneş var, yemek var, Türkiye çok iyi... Ben Türkiye’yi gerçekten seviyorum. Geçenlerde bir takvim çalışması önerisi aldım ama yoğun bir programım olduğu için halen tarihler üzerinde çalışmamızı sürdürüyoruz. Eğer zamanım uyarsa bir kez daha geleceğim Türkiye’ye.

- Yoğun bir tempo içerisindesin. Defileler, çekimler, tanıtımlar...

Evet. Yılın büyük bir bölümünü İtalya ile Hollywood arasında geçiriyorum. İnanın İsveç’e, doğduğum Skelleftea’ya bile istediğim zaman gidemiyorum. Hollywood’da arka arkaya filmler ve diziler çevirdim. Hoş İtalya’da da komedi türü yapıtlarda boy gösteriyorum. Şimdi yine ver elini Hollywood...

- Geçmişte birçok kez yılın en seksi kadını seçilmiştiniz. Erkek dergilerinden hálá öneriler geliyor mu?

Gelmez olur mu hiç... Ama ben artık komedi türü filmlerde, biraz dekolte kıyafetlerle, biraz dişiliği öne çıkararak seyirciye hoş vakit geçirtmeyi yeğliyorum.

- Pek yakında dünyaca ünlü bir İsveç hiper mobilya mağazası Türkiye’ye gelecek. Açılış töreninde sizin de hazır bulunacağınız haberleri var.

Böyle bir teklif aldım ama zamanı ile ilgili bir bilgim henüz yok. Tabii seve seve gelirim.

- Son olarak bir Amerikan televizyon dizisinde oynadınız.

Evet. ‘Boat Trip’ (Gemi Yolculuğu) filmi sırasında ‘Malibu.CA’ adlı diziye de devam ettim. Genelde Malibu’nun ünlü plajlarında geçen romantik bir dizi film.

- Geçenlerde bir röportajınızda ‘Top model olmasaydım kayak şampiyonu olurdum’ dediniz.

Çocukluğum ve gençliğim kuzey disiplini kayak sporu yaparak geçti. Bacaklarımın uzun olması ve baldır gücüm nedeniyle uzun mesafeli yarışlarda erkekleri bile geçiyordum. Ama ailemin baskısıyla İsveç güzellik yarışmasına katılıp bir de ikincilik alınca düşlerim pistler yerine podyumlara kaydı.

- Akdeniz erkeklerinden hoşlanıyorsunuz.

Elbette biz İskandinav kadınları sert, esmer ve zaman zaman da maçoluk yapan erkekleri seçeriz. Ehh, bu da Akdeniz ülkelerinde fazlasıyla var.

- Ya Türk kadınları?

Gördüğüm kadarıyla çok çekiciler. Türkiye’de yaptığım çekimlerde birçok Türk mankenle bir arada oldum. Aralarında Kuzeylileri andıranlar bile vardı. Çok şaşırmıştım.

- Gördüğümüz kadarıyla Kıvanç’a da çok sıcak davranmışsın...

Los Angeles’ta bir katalog çekimi sırasında tanıştık. Bana Türk olduğunu söyleyince inanmadım, hiç benzemiyor.

KIVANÇ’I DA ETKİLEMİŞTİ

Victoria Silvstedt, Türkiye’nin en ünlü erkek mankeni Kıvanç Tatlıtuğ’la Los Angeles’taki katalog çekimlerinde tanıştı. Kıvanç’ın Türk olduğunu öğrenince çok şaşıran Victoria, Roma temsilcimiz Reha Erus’a Türkiye’ye geleceğini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!