Vegas'ta Son Şans

Güncelleme Tarihi:

Vegasta Son Şans
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2004 15:30

Bir insanın hayatta kaç tane 'son' şansı vardır... Hele bu adam yaşamını devam ettirecek parayı kötü alışkanlıkları sayesinde kazanıyor ve üstüne üstlük elini attığı her yeri 'kurutuyorsa'....Wayne Kramer'ın yönetmenliğini üstlendiği Vegas'ta Son Şans (The Cooler) bu tarz bir adamın öyküsü üzerine kurulu. Arkadaşı ona iyilik yapıyor ama bedelini de fazlasıyla ödetiyor. Başarısız bir evliliği ve istediği kadar göremediği bir oğlu var. Ama günün birinde karşısına öyle biri çıkıyor ki...

Haberin Devamı

FİLMİN KONUSU

Bernie Lootz, Vegas’ın en şanssız adamıdır. Başarısız bir evlilik, ayrı yaşadığı bir oğuldan, kayıp bir kediye kadar Bernie’nin dokunduğu her şey zarar görür.

Şehrin her yerinde borçları olan ve başı dertte bir kumarbaz haline gelen Bernie, arkadaşı Shelly Kaplow’un işlettiği Shangri-La kumarhanesine de yüklü miktarda borçlanır. Bernie'nin bu zor durumda imdadına Shelly yetişir ve Bernie’nin tüm borçlarını kapatır. Ama daha sonra arkadaşını dizlerinden vurdurur ve ona Shangri-La'nın zemin katında ilginç bir iş verir. Bernie, yıllar yılı her gün borcunu ödemek üzere burada çalışır.

Shelly, Bernie’nin inanılmaz şanssızlığının bulaşıcı olduğunu fark etmiştir; bu yüzden Bernie’yi kumarhanenin ‘Uğursuz’u yapar. Bernie’nin şanslı masalara gitmesi bile müşterilerin kaybetmesine yetmektedir. Hele bir de zarlara dokunacak olursa, gece tam bir kabusa dönmektedir.

Haberin Devamı

Borcunun bitmesine günler kala hayatına giren özel kadın, Uğursuz’un hayatını sonsuza dek değiştirecektir...

FİLMİN KÜNYESİ
Yönetmen: Wayne Kramer
Senaryo: Frank Hannah, Wayne Kramer
Oynayanlar: Alec Baldwin, William H.Macy, Maria Bello, Shawn Hatosy, Ron Livingston, Paul Sorvino, Estella Warren
Resmi sitesi: http://www.thecoolermovie.com/

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!