Vazgeçmek Özgürlültür / Ali Saydam

Güncelleme Tarihi:

Vazgeçmek Özgürlültür / Ali Saydam
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2011 09:32

Ali Saydam’ın yeni kitabı “Vazgeçmek Özgürlüktür” raflardaki yerini aldı.

Saydam, Remzi Kitabevi’nden yayınlanan ve meslek hayatı boyunca edindiği deneyimlerini paylaştığı üçüncü kitabının da tüm gelirini Bersay İletişim Enstitüsü Burs Fonu’na bağışladı. 

İletişim danışmanı Ali Saydam’ın “Vazgeçmek Özgürlüktür” isimli üçüncü kitabı, Remzi Kitabevi’nden yayınlanarak raflardaki yerini aldı. Saydam’ın 2005 yılında Rota Yayınlarından “Algılama Yönetimi” ve  2010 yılında Remzi Kitabevi’nden “Eş ve Müşteri Nasıl Kaybedilir?” adlı kitapları yayımlanmıştı.

“Tasallut haline gelmiş varsayım ve ön kabullerden vazgeçmeden özgürleşmek ve dolayısıyla ‘düşünmek’ mümkün değildir...” diyen Saydam, yeni kitabında “gerçekliğimizin ‘değer’ine yakışan algılamayı nasıl oluştururuz?”, “Kendimizi farklılaştırarak ön plana çıkaracak “değer”ler nelerdir?”, “Yönetici mi yoksa lider mi olmak gerekir?”, “İnsan ‘kaynak’ mıdır, ‘kıymet’ midir?”, “Marka ruhunun altını çizmek için nelerden vazgeçmeliyiz?”, “Kriz iletişiminde bireysel sezgi, deneyim, hız ve becerinin rolü nedir?”, “İtibar, özellikle zor günlerde insanları da kurumları da nasıl korur?” gibi bir dizi sorunun cevabını arıyor.

Gelirler Burs Fonuna Aktarılıyor
Ali Saydam “Eş ve Müşteri Nasıl Kaybedilir?“ kitabından sonra “Vazgeçmek Özgürlüktür” kitabının gelirini de Bersay İletişim Enstitüsü Yüksek Lisans ve Doktora Burs Fonuna bağışladı.
Kitap, başta Remzi Kitabevi şubeleri olmak üzere, D&R, Kabalcı, Beyaz Adam, Mephisto, İstiklal, Robinson Crusoe, Penguen, Nezih, İnkilap Kitabevi ve idefix, hepsiburada.com, kitapyurdu.com, kitapturk, Türk Kitabevi, ilknokta.com, bidolukitap.com, kitapadresi.com e-ticaret sitelerinden de satın alınabiliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!