UYURKEN SOYULDULAR

Güncelleme Tarihi:

UYURKEN SOYULDULAR
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2013 17:25

Sema Çelebi ve Tolga Karel hırsız şoku yaşıyor. Çelebi’nin 200 bin liralık ziynet eşyasını çalan hizmetçisi yakalandı. Karel’in evini soyanlar ise aranıyor.

Haberin Devamı

Uyurken soyuldular
Tolga Karel’in evi de geçtiğimiz gece hırsızların hedefi oldu. Ünlü oyuncunun eşi Günay Musayeva ve oğlu Cihangir’le uyuduğu sırada eve giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, kasada bulunan paraları, ziynet eşyalarını ve Karel’in otomobilinin anahtarını aldı. Polis, oyuncunun otomobilini de çalan hırsızların peşine düştü.

İŞKADINI Sema Çelebi’nin evindeki yaklaşık 200 bin liralık ziynet eşyasını çalarak kaçan hizmetçisi Diana C. (30) olaydan bir gün sonra yakalandı. Polis, şüpheliyle birlikte çalınan ziynet eşyalarının tamamını Şişli’deki bir evde ele geçirdi. Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki ifadesinde paraya ihtiyacı olduğu için hırsızlık yaptığını söyleyen Diana C., mahkemeye sevk edildi. Ziynet eşyalarını teslim almak için Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gelen Çelebi, “Daha önce yanımda çalışıp ayrılmıştı. Beni arayıp tekrar iş isteyince kabul ettim. Bir gün çalıştı, ertesi gün altınlarla birlikte ortadan kayboldu. Çalınanların hepsinin bulunduğuna inanamıyorum. Rüyada gibiyim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!