Ustaların dönüşü

Güncelleme Tarihi:

Ustaların dönüşü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 1998 00:00

Haberin Devamı

Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan çifti ‘‘Aşk Mektubu’’ adlı oyunla üç yıl aradan sonra perdelerini açtılar. Bununla birlikte usta oyuncu, Nevra Serezli de ‘‘Acaba Hangisi’’ adlı güldürüyle iki yıllık hasreti sona erdirdi.

1995 yılında tiyatroya ara vererek bir süre dinlenmeyi tercih ettiklerini belirten Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan, seyircilerinin alkışlarından daha fazla uzak kalmaya dayanamadı. Üç yıl aradan sonra ‘‘Aşk Memuru’’ adlı oyunla perdelerini açan usta oyuncular Engin Gürmen'in hem uyarladığı hem de yönettiği ‘‘Aşk Memuru’’nda izleyenleri gülmekten kırıp geçiriyorlar. Kocası tarafından aldatıldığını zanneden özel klinik sahibinin iş için müracaatta bulunan bir adamla kocasını kıskandırmasını konu eden oyunda Gönül Ülkü ve Gazanfer Özcan'ın yanı sıra Gül Gülgün, Engin Gürmen, Eda Özel, Berna Terzierol, Bora Sivri, Savaş Akova, Şensel Uykal ve Onur Özbekrem rol alıyor.

Tiyatro İstanbul'un sahnelemeye başladığı ‘‘Acaba Hangisi’’ adlı oyun ise yılların usta oyuncusu Nevra Serezli'nin iki yıllık aradan sonra tiyatroya dönüşünün müjdesini veriyor. Serezli aynı anda birbirine iki karşıt karakterdeki ikiz kızkardeşleri canlandırıyor. Bir anda iki kişiyi canlandırdığı için kısa süre içinde kostüm ve saç makyaj değişiklyiği yapmak zorunda kalan Nevra Serezli oyunda ustalığını ve süratini bir kez daha ortaya koyuyor. Korhan Abay, Argun Kınal, Mübeccel Vardar, Emin And, Mehmet Ali Alabora, Özgür Özgülgün, Mehrace Yeken ve Metin Arslan ile aynı sahneyi paylaşan Nevra Serezli, iki yıllık aradan sonra hayranlarıyla tekrar buluştuğu için çok mutlu olduğunu belirtiyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!