Ürün market

Güncelleme Tarihi:

Ürün market
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2006 00:00

Derinlemesine yapılandırıcı bakım

Serum Vegetal Corrective, Yves Rocher’un yeni anti-age bakım serisi... Cilt yapısını yenileyebilen, kırışıklıkları içeriden dolduran ve epidermis dokusunu yeniden oluşturan bu anti-age ürünler, teknolojinin sınırlarını zorluyor. Her sabah uygulanan bu bakım ürünü, kırışıklıklara derinlerde etki ediyor ve cildin sıkılaşmasını sağlıyor. Uygulamadan itibaren cildi ikinci bir cilt gibi saran yapısı sayesinde çizgiler görünür bir şekilde hafifliyor.

Dişlerinizi ihmal etmeyin

Dünyada her üç yetişkinden birinde görülen diş hassasiyetine karşı Sensodyne şimdi Ferah Nefes’i tüketicinin beğenisine sunuyor. Özel formülü ile dişlerde oluşan ani ağrı ve sızıları gideren Sensodyne, yeni çeşidi Ferah Nefes ile ağızlarda ayrıca çok hoş bir tat bırakıyor. Tüm dünyada diş hekimlerinin hassas dişler için önerdiği Sensodyne Ferah Nefes, düzenli olarak kullanıldığında hem çürükleri hem de hassasiyet nedeniyle oluşan ağrı ve sızıları önlüyor.

Yaz sonrası ilkyardım

La Roche Posay’ın yaz sonrasında cildinizin bakımı için özel olarak hazırladığı "ilkyardım çantası"nda cildin ihtiyacı olan her şey bulunuyor. Yetkili eczanelerde satışa sunulan çantada yatıştırıcı etkili termal su, kurumuş, çatlamış dudaklar için Ceralip dudak kremi, güneşin zararlı etkilerine karşı koruma sağlayan Anthelios ve iyileşmeyi hızlandıran Cicaplast krem, dermatologların da tavsiyeleri doğrultusunda çantada yer alıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!