Ünlü radyocular Kayahan’la hasret giderdiler

Güncelleme Tarihi:

Ünlü radyocular Kayahan’la hasret giderdiler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2010 00:00

Kayahan, üç yıllık suskunluğunu “365 Gün” adlı yeni single’ıyla bozdu. Ünlü sanatçının en uzun sürede bestelediği şarkı, radyolarda çalınmaya başlandı. Biz de Türkiye’nin önde gelen beş radyonun müzik direktörlerine şarkıyı nasıl bulduklarını sorduk.

Haberin Devamı

 İşte ünlü radyocuların yorumları:  

Gerçekten özlemiştik 
Tolga Gündüz (Süper FM Müzik Direktörü)

“Kayahan, şarkılarda sözleri çok iyi kullanan bunu müzikle bütünleştiren bir üstat. Ona artık bir şey demeye lüzum yok. Yeni şarkısında her zamanki Kayahan lezzetini alabiliyorsun. Bir de gerçekten özlemiştik onu. Çünkü Kayahan bambaşka bir lezzet. Eski şarkılarını hâlâ çok severek dinliyoruz ama biz yeni bir şeyler bekliyorduk. Gelmesi çok güzel oldu. İki ayrı versiyon halinde. Sevinçliyiz radyocular olarak.”

Kayahan klasiklerine girer
Meltem Sezenler (Radyo Tatlıses Müzik Direktörü)


“Şarkıyı çok beğendim. İnanılmaz keyifli. Kayahan yine bizim yüreğimize dokunmuş açıkçası. Kayahan’ın bütün şarkıları klasik artık. Bugün bütün şarkılarını hiç aralık vermeden çalabiliyoruz. Bu şarkı da kesinlikle klasikler arasında yer alacaktır. Dinleyin, eminim siz de aynı duyguları paylaşacaksınız. Emeğine yüreğine ve gönlüne sağlık. Kayahan yine müthiş bir şey yapmış. Artık dört gözle bekliyoruz yepyeni albümünü”

Haberin Devamı

Aşk sözlerinin ustası
Ömer Erişmen (Radyo Viva Müzik Direktörü)


“Bir kere yıllar sonra Kayahan’ın yepyeni bir şarkısın çalıyor olmak son derece keyif verici bir durum. Kayahan usta bir besteci. Onun şüphesiz çok derin bir kültürü var. Aşk adına o kadar güzel sözcükler besteliyor ve o kadar güzel bir araya getiriyor ki, o yüzden onun yeni şarkılarını dinlemek gerçekten çok büyük bir keyif verdi bana.”

Çocukluğuma döndün
Kaan Gökman (Pal FM Müzik Direktörü)


“’365’ eski Melih Kibar’ların, Onno Tunç’ların zamanından kopup gelen bir şarkı gibi. Enteresan bir nostalji yaşadım ben. Çocukluğuma döndüm o şarkıyla. Bence güzel bir şarkı olmuş, beklemeye değmiş.”

Kısa sürede dile dolanır
Hakan Demir (Show Radyo Müzik Direktörü)


“Uzun zamandır özlenen Kayahan şarkılarının tınısı var. Şarkıda ben 90’ların tadını aldım. Kısa sürede dile dolanacak bir şarkı olmuş. Klasik hale gelir. Kısa sürede 10-15 dakika oldu şarkıyı dinleyeli ama nakaratı yavaş yavaş dilimize dolanmaya başladı bile.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!