Ünlü çapkınları kandırma yolları

Güncelleme Tarihi:

Ünlü çapkınları kandırma yolları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2001 00:00

Haberin Devamı

Hollywood'un ünlü ve yakışıklı adamları, birçok kadının da rüyalarını süslüyor. Peki, gerçek hayatta onlara ulaşmak çok mu zor? Bu sorunun cevabını, onları kandırma yöntemlerini araştıran New Woman Dergisi verdi...

Gazetecilerin görevi, okurlarını bilgilendirmek. Kuşkusuz dergi yazarları için de aynı durum geçerli. New Woman Dergisi'nin yazarları, Hollywood'un en çapkın ve en çok ilgi gören aktörleri George Clooney, Ben Affleck, Brad Pitt, Russell Crowe ve Leonardo Di Caprio hakkında çok geniş kapsamlı bir soruşturma ve araştırma gerçekleştirdiler. Derginin yazarlarının amacı, kadın okurları bu aktörlerin kadınlardan nasıl etkilendikleri konusunda bilgilendirmekti. Çalışmalar hayli uzun sürdü. Ve bu arada Brad Pitt, Jennifer Aniston ile evlenip çapkın bekarlar kadrosundan ayrıldı. Ama onunla ilgili bilgiler okurlara sunuldu. İşte size çok gizli bir dosya.

Partilerin has adamı (Leonardo Di Caprio)

Leonardo Di Caprio, uyumak nedir hiç bilmez. Şöhrete ulaştıktan sonra tam bir ‘‘parti kuşu’’ oldu. Gecelerini o partiden ötekine giderek geçiriyor. Son zamanlarda aktör nedense çevreci kesildi. Doğanın korunması için yapılan çalışmalara katılmak istiyor. Hava kirliliği, hayvan nesillerinin yok olması, ağaçların kesilmesi gibi sorunlar bu genç aktörü çok etkiliyor. Ona yaklaşmak isteyen kadının mutlaka çevre sorunlarından sözetmesi gerek. Leonardo Di Caprio, onu şöhrete ulaştıran Titanic filminden sözedilmesini hiç istemiyor. Genç oyuncu, daha küçük bütçeli filmlerde oynamayı tercih ediyor. 1997 yılına kadar annesiyle birlikte yaşayan Leonardo Di Caprio, annesini taparcasına seviyor ve hayatına girecek kadının, annesine benzemesini istiyor.

Politika canavarı (Ben Affleck)

Genç aktör Ben Affleck, politikaya çok meraklı. Demokrat Parti üyesi olan aktörün günün birinde başkanlığa aday olmaya hazırlandığını duyarsanız hiç şaşırmayın. Ben Affleck, aşktan değil politikadan konuşmaktan hoşlanıyor. Bu arada ‘‘Good Will Hunting’’ filminden yanılıp da sözeden kişi bir daha Ben Affleck'in yüzünü göremez. Genç aktör, bu filmin senaryosunu sevgili dostu Matt Damon ile birlikte yazmıştı. Fakat senaryo o kadar çok değiştirildi ki, Ben Affleck artık o senaryoyu kendisinin yazdığını açıklamak istemiyor. Genç aktör, motosiklet tutkunu. Evinin garajında son model üç motosiklet var. Ayrıca koyu bir Bob Marley ve Rolling Stones hayranı. Bir süre Gwyneth Paltrow ile beraber olan aktör, güzel kadınlardan ürküyor. Gwyneth'den ayrılmasında da bu korku önemli rol oynadı. Çok güzel ve çekici kadınların Ben Affleck'in karşısında pek şansları yok.

Gitar tutkusu var (Russell Crowe)

Sinemanın Gladyatör'ü olarak bilinen Russell Crowe, bir filmi tamamlar tamamlamaz, motosikletine atlayıp binlerce kilometre yol katediyor. Özgürce dünyayı dolaşmak, otostop yapmasa bile son derece güç koşullarda yaşamak hoşuna gidiyor. Russell Crowe, mimarlıkla ilgili konulara bayılır. Fas'ın kendine özgü dekorasyon stiline hayrandır. Gitar çalmaktan ve şarkı söylemekten çok hoşlanır. Onun ilgisini çekmek isteyen kadının müziğin her türünü sevmesi şart. Evli kadınlara özellikle ilgi gösterir. Hollywood'u hiç sevmediğini her zaman tekrarlar.

Seksi değil başarılı (Brad Pitt)

Yeni damat Brad Pitt, yakışıklı bir erkek olarak tanınmak istemiyor. Bu genç sanatçı için oyunculuk her şeyden önemli. Brad Pitt, dünyanın en seksi erkeği ilan edildiği zaman da utancından ne yapacağını şaşırmıştı. Genç aktör, Robert Redford'a kardeşi kadar benzediği söylendiği zaman zevkten dört köşe oluyor. Brad Pitt'e yakınlık duyan bir kadının aktöre soru sormaktan kaçınması gerek. Genç oyuncu kendisine soru sorulmasından hiç ama hiç hoşlanmıyor. Brad Pitt, çocuksu kadınlardan hoşlandığını gizlemiyor.

Beyzbol öğrenmek şart (George Clooney)

George Clooney’i derinden etkilemek için öncelikle beyzbol oyununun kurallarını öğrenmek gerekiyor. Bu kadarla da kalmayıp bir beyzbol fanatiği rolü yapmanın sonsuz yararı var. George Clooney, ‘‘Benimle evlenir misin?’’ ya da ‘‘Evlensek iyi olur’’ gibi sözlerden nefret ediyor. Onun hayatına girecek kadının evlilik kelimesini sözlüğünden çıkarması ve asla ağzına almaması şart. Bu arada aktörün sinemada ne kadar başarılı olduğunu belirtmekte yarar var. Televizyon oyuncusu olduğu dönemler ise ona asla hatırlatılmamalı. Aktör, ağır başlı kadınlardan hoşlanıyor. Clooney'i etkilemek konusunda, Hollywood kadınlarının pek şansları yok. Aktör, meslektaşlarıyla ilişki kurmuyor...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!