Ülkenizi çok merak ediyorum

Güncelleme Tarihi:

Ülkenizi çok merak ediyorum
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2009 00:00

Todd Phillips’in yönettiği “The Hangover” (Felekten Bir Gece) filminin Londra prömiyeri geçen hafta yapıldı.

Haberin Devamı

Filmin yakışıklı başrol oyuncusu Bradley Cooper, prömiyer öncesi arkadaşımız Ayşegül Ekinci’nin sorularını yanıtladı.

“Eski Dostlar”, “Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen” gibi başarılı komedi filmlerinin yönetmeni, “Borat”ın da senaristi olan Todd Phillips, iddialı bir projeye daha imza attı. Londra prömiyeri geçen hafta yapılan “Felekten Bir Gece” filmi, Amerika’da vizyona girdiği hafta sonu 50 milyon dolara yaklaşan açılışla gişe rekoru kırdı. Filmin tüm dünyada gösterime girmesiyle, “Sex and The City”nin yakaladığı gişe rekorunu da geçmesi bekleniyor.
Sadece 2009’un değil, kimi sinema eleştirmenlerince son yılların en komik filmi ilan edilen “Felekten Bir Gece”de olaylar, dört kafadarın evlenecek yakın arkadaşları için Las Vegas’a gidip, bekarlığa veda partisi vermesiyle start alıyor. Parti sabahı kaldıkları otelde uyanıp, bir gece öncesine dair hiçbir şey hatırlamayan arkadaşların serüveni ise asıl o an başlıyor.

BU BİR ERKEK FİLMİ DEĞİL

Ülkenizi çok merak ediyorum
Türkiye’de 10 Temmuz’da vizyona girecek filmin başrollerinde Bradley Cooper, Heather Graham, Ed Helms, Zach Galifianakis ve Mike Tyson var. Çalkantılı hayatıyla gündemden düşmeyen Eski Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonu Mike Tyson, şimdi de oyunculuğuyla konuşulacak gibi görünüyor. Filmde kendini oynayan Tyson, oyunculuğu çok sevdiğini söylüyor.

“Felekten Bir Gece”nin asıl yıldızı ise Hollywood’un aranan isimlerinden Bradley Cooper... Londra prömiyerinde Ayşegül Ekinci’nin sorularını yanıtlayan ünlü aktör, “Bu film daha önce Hollywood’da yapılan evlilik filmlerinden çok farklı” dedi. Filmin ilk haftasında elde ettiği başarının haklı olduğunu da belirten Cooper, “Senaryonun üzerinde satır satır durduk. Sadece erkeklerin merakla izleyecekleri bir erkek filmi değil, kadınların da güleceği bir durum komedisi yapmak istedik” diye konuştu.

TÜRK KIZLARI ÇOK GÜZELMİŞ

“Sex and The City”, “Nip/Tuck”, “Wedding Crashers”, “Yes Man”, “He’s Just Not That Into You” gibi yapımlarda canlandırdığı ‘özgüvenli erkek’ karakteriyle hayran kitlesini her geçen gün artıran Cooper, Ekinci’ye ilginç bir de itirafta bulundu. Türk kızlarını çok merak ettiğini belirten aktör, şöyle konuştu:
“Türkiye’ye giden çok arkadaşım var. Gerçekten güzel bir ülkeymiş. Çok merak ediyorum. Şimdiye kadar gidecek fırsatım olmadı. Ama, Türk kızlarının çok güzel olduğunu söylüyorlar. Giden arkadaşlarım kızların güzelliğini öve öve bitiremedi.”

Haberin Devamı

Aşk defteri kabarık

Haberin Devamı

Üç yıl önce yıldırım hızıyla evlenip, yine aynı hızla boşanan Bradley Cooper’ın aşk defteri hayli kabarık. Ünlü aktörün Hollywood’un güzel yıldızları Cameron Diaz ve Jennifer Aniston ile de ilişkisi olmuştu. İki yıl önce Aniston ile birlikte olan Cooper, geçtiğimiz ay güzel yıldızın son filmi “Management”in partisinde onunla tekrar yakınlaşmıştı. İkili yeniden ilişkiye başladıkları konusunda herhangi bir açıklama yapmasa da, hayranları yeniden bir araya gelmelerini istiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!