Uçakta deterjan piyangosu başlattılar

Güncelleme Tarihi:

Uçakta deterjan piyangosu başlattılar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2007 00:00

Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, "Bizim yaşadığımız dünyada, güvenlik ile düşük maliyet arasında bir ilişki yok" dedi.

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) ile Akdeniz Üniversitesi Girişimcilik ve Kariyer Topluluğu’nun düzenlediği 5’inci Girişimcilik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Antalya’da deneyimlerini anlatan Ali Sabancı, düşük maliyetli havayollarının batıda da hızla yükselen bir trend olduğuna dikkati çekti.

SUYU PARAYLA SATIYORUZ: Pegasus ile uçanların ’suyu parayla satıyorlar’ diye şikayette bulunduklarını anlatan Ali Sabancı, "Tüm misafirlerimiz bizden mutlu değil" dedi. 15 ayda 362 bin 698 yolcuyu en düşük fiyatla uçurma olanağı bulduklarını anlatan Sabancı, 3 saati aşan gecikmede bedava, 5 saati aşan gecikmede hem bedava hem de ilave bedava bilet verdiklerini anlattı. Sabancı, "Bundan zarar etmiyor muyum? Tabii ki ediyorum. Bu uygulamadan dolayı 60-70 milyar zarar ediyorum" dedi.

REKLAM VE HEDİYE BAŞLADI: Havayolunda uçak içi ve uçak dışı reklamı da başlattıklarını anlatan Sabancı, "Bu reklamlardan 1 yılda 150 bin dolar para alıyoruz" diye konuştu. Şimdi uçakta yolculara çekiliş yaparak hediyeler verdiklerini de belirten Sabancı, "Bir yolcuya 2.5 kilogram Ariel marka deterjan veriyoruz. Ariel’in parasını biz vermiyoruz. Ariel uçakta olabilmek için üstüne bize para veriyor. Şimdi de yolculara plazma TV vermeye başlıyoruz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!