Turu kısa kestiler

Güncelleme Tarihi:

Turu kısa kestiler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2010 09:37

Güzide Duran da önceki gün kızı Selin’le alışverişteydi.

Haberin Devamı

 
İstinye Park’ı kucağında kızıyla dolaşan eski manken, bir süre sonra yorulup alışverişi yarıda keserek oradan ayrıldı.

Yaşı yaşına boyu boyuna

Çiğdem Kayalı, Mustafa Denizli ile biten ilişkisinin ardından sevgililerini gençlerden yana kullanmasıyla dikkat çekiyordu. Malkoç Sualp ile sonu karakolda biten bir kavga ile ayrılan Kayalı, daha sonra Uğur Güven ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak yeni genç sevgiliyle aşk da geçtiğimiz aylarda sona erdi. Kayalı ile yaşadığı aşk sayesinde adını duyuran Uğur Güven’i Kanyon AVM’de gördüm. Yaşına uygun kız arkadaşıyla hayli neşeli görünüyordu.

*

Yaz aşkı değilmiş

Eski Emniyet Genel Müdürü Necati Bilican’ın oğlu Murat Bilican, Beach Club işletmeciliği ve medya patronluğu derken sonunda yat yapımcılığında karar kılarak başarılı projelere imza attı. Geçtiğimiz yaz Bodrum’da eski manken yeni işletmeci İlgi Gövsa ile sarmaş dolaş görüntülenen Bilican’ı yeni teknesinin reklamını yapıyor sanmıştım. Ancak yanılmışım. Murat Bilican ve İlgi Gövsa’nın yaz aşkından öteye gitmez gözüyle baktığım ilişkileri tüm hızıyla sürüyor. Öyle ki sevgililer, el ele dudak dudağa fotoğraflarını Facebook’ta paylaşarak aşklarını dosta düşmana ilan ediyor.

*

Filmli tanıtım

Haberin Devamı

Son yıllarda tasarımlarıyla moda dünyasında adlarından söz ettiren Ezra-Tuba Çetin kardeşler, 2011 İlkbahar yaz koleksiyonunu kısa bir filmle Paris Moda Haftası’nda tanıttı. Yönetmenliğini Sedat Doğan’ın üstlendiği film, moda eleştirmenlerinden ve yazarlarından iyi not aldı.

*


Pavyon eğlencesi kaldığı yerden

Yaklaşık 20 yıldır sahnelerde olan Cenk Eren, geçtiğimiz kış kendi mekanı My Pavyon by Cenk Eren’i, 1. Levent’te hizmete açmıştı. İşletmeciliğini Ali Sayar ve Sabi Totah’ın üstlendiği mekanda yeni sezon açıldı. Meraklısına duyurulur.


*

Gecelere Abiye geliyor !

İstanbul’un gece hayatı, bu geceden itibaren yepyeni bir eğlence merkezine kavuşuyor. Deneyimli işletmeci Fatoş Çinkitaş’ın hayata geçirdiği bu konseptin assolisti ise geçtiğimiz yıl İstanbul gecelerinde fırtına gibi esen Utku olacak.

 

Haberin Devamı

Bir gece kulübünden çok ‘kabare-gazino’ olarak hizmet verecek olan Abiye’de, Utku dışında Drag Queen şov grubu, Uğur Böceği Yalçın Özden sahneye çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!