Türkiye – İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Türkiye – İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Ekim 12, 2015 15:21

Türkiye, 2016 Avrupa Şampiyonası için çok kritik bir maça çıkacak. Türkiye’nin İzlanda ile yapacağı karşılaşma ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacağına dair bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Türkiye için büyük maç! Türkiye, İzlanda ile tarihinin en önemli maçlarından birini oynayacak. Türkiye, bu maçtan 1 puan veya galibiyet ile ayrılırsa Avrupa Şampiyonası’na katılabilmek için play-off karşılaşmasına çıkacak. Eğer Türkiye, İzlanda karşısından yenilgi ile ayrılırsa Hollanda’nın puan kaybetmesini bekleyecek.

Türkiye - İzlanda maçı 13 Ekim 2015 Salı günü saat 21.45'te başlayacak ve Show TV'den canlı olarak yayınlanacak.

EURO 2016’YA DİREK GİDEBİLİRİZ

EURO 2016'ya 9 grupta 3'üncü olan takımlar arasından en iyisi direkt olarak katılacak. Diğer 8 takım ise katsayılarına göre seri başı olarak ayrılarak playoff oynayacaklar.

A Milli Takımımız, grup üçüncüleri arasında en kötü puanlardan birine sahip. Grubunda 15 puan toplayan Millilerimiz, Kazakistan'dan aldığı 6 puanı üçüncüler sıralaması için kullanamıyor. Şayet, son maçta Kazakistan Letonya'yı mağlup ederse artı 4 puan daha kazanacağız. İzlanda'yı da mağlup etmemiz durumunda en iyi üçüncü olabilmek için büyük bir umudumuz olacak. Her şey Millilerimiz için iyi ihtimaller ile biterse üçüncüler sıralaması için 16 puan toplamış olacak ve bu alandaki en yüksek puanı alacak.

Haberin Devamı

Şu an en iyi 3'üncü durumunda bulunan Macaristan, son maçını grup sonuncusu Yunanistan ile oynayacağı için 15 puanı değişmeyecek. Macaristan ile aynı durumdaki diğer ülkeler ise İsveç ve Hırvatistan olarak göze çarpıyor. Bu iki ülke de puanını artıramayacak.

Öte yandan, eğer en iyi 3'üncü olamazsak, playoff kura çekimine seri başı olarak katılamayacağız.

AVRUPA Futbol Şanmpiyonası elemlerinde play-off için büyük avantaj elde eden Türkiye, gruptaki son maçı için dün saat 04.45 civarında Konya’ya geldi. Çek Cumhuriyeti’nden uzun ve yorucu bir yolculuk sonrasında Konya’ya inen millileri, bir grup taraftar karşıladı.

TARAFTAR KARŞILADI

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetimindeki milli takım kafilesine sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, teknik heyet ve oyuncularla hatıra fotoğraf çektirdi. Terim ve futbolcular Ankara’daki saldırı nedeniyle konuşmayacaklarını belirterek İzlanda maçına odaklandıklarını söylediler.

BAKMADAN GEÇME!