Türkbükü Işıl Işıl

Güncelleme Tarihi:

Türkbükü Işıl Işıl
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 25, 2011 09:22

Haberin Devamı

Türkbükü Işıl Işıl
Beşiktaş’ın file bekçisi Rüştü Reçber ve eşi Işıl Reçber de Bodrum tatilcileri arasına karıştı. Geçtiğimiz gün Türkbükü’ndeki Maça Kızı Otel’in plajında güneşlenen çift, şapkalarıyla dikkat çekti. Düzgün fiziğini iddialı bikinilerle sergileyen Işıl Reçber, sahilde vakit geçirmek için eşiyle bol bol tavla oynadı.

Kitap kurdu                 Â
Deniz-Haluk Berdan çiftinin Bodrum tatili devam ediyor. Çift önceki gün oğullarıyla birlikte plajdaydı. Eda Taşpınar’dan devraldığı şezlongu kimselere kaptırmayan Deniz Berdan, güneşlenirken bir yandan da kitap okudu.

Zafer Çağla’nın
İşletmeci Şeniz Bengüer’in yakın arkadaşı Seda Ezginer’le birlikte Bodrum’da açtığı Barbeast Club, ünlüleri de ağırlamaya başladı. Önceki gün mekâna gelenler arasında Çağla Şıkel de vardı. Eski menajeri Seda Sezginer’in kulübünde, DJ Bora Uzer’in şarkılarıyla dans edip eğlenen Şıkel, objektiflere zafer işareti yaparak poz verdi.

Haberin Devamı

Ä°skelede aÅŸk
Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Burak Yılmaz, önceki gün ismini vermekten kaçındığı sevgilisiyle Maki Otel’in iskelesindeydi. Çevredekilere aldırmadan öpüşen çiftin romantik anları, objektife işte böyle yansıdı.

Newold açıldı
Şenkal Öztüzün ve Vedat Atlı’nın Bodrum’da hizmete soktuğu Newold Club’ın açılışı renkli görüntülere sahne oldu. Mekânın işletmeciliğini üstlenen Zeki Eroğlu ve Tuğba Süvari, açılışa katılan konuklarla yakından ilgilendi. Ünlü isimlerin de katıldığı davet, dansçıların şovuyla renklendi.

Yemekte buluÅŸtular
Grand Yazıcı Otel’in sahibi Bahar Şer ve eşi Ozan Şer, önceki gün Torba Yazıcı Beach’deydi. Çift, yakın dostları Gülay Kamaz’la öğle yemeği yedi.

Fransız DJ coşturdu
Fransız DJ Getdown, önceki gün Bodrum’un yüzen eğlence mekânı Catamaran’da performans sergiledi. Ünlü DJ’in müziklerine, birbirinden seksi dansçılar renkli gösterileriyle eşlik etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!