Türk seyircisine hayranım

Güncelleme Tarihi:

Türk seyircisine hayranım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2011 15:49

Trance müziği deyince akla zamkla yapışan, tek bir isim var dünyada, o da Tiësto.

Haberin Devamı

Onun dünyanın gitmediği köşe, çılgın gece partisi kalmadı. Olimpiyatlarda çalan ilk DJ olarak tarihe geçen Tiësto içine yerleştirdiği klasik müzik tınılarıyla hala elinde kırılması güç büyük bir rekoru bulunduruyor.

Brezilya'nın İpanema Sahilleri’nde verdigi konserle tarihin gelmiş geçmiş en büyük kalabalığını tam 250,000 kişiyle toplayan veTürk seyircisine hayranlığını her seferinde dile getiren Tiësto birkez daha İstanbul'da ve konser öncesi AskMen Türkiye ile samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Dünyaca ünlü DJ; “Tiësto aslında İtalyan dansı için sıkça söylenen bir isim. Küçüklüğümden beri bu lakabı kendime seçtiğim için öyle kaldı” dedi.
Türk müzikseverleri inanılmaz olduğunu belirten Tiësto konuşmasına şöyle devam etti: Türkler tutkulu bir müzik dinleyicisi ve çok canlılar. Böyle bir müzik kitlesi için çalmak her zaman güzel. Türk seyircisine hayranım. Sevdiğim işi yapmaya bayılıyorum. Dünyayı dolaşırken ve insanların önünde performansımı sergilerken o enerjiyi görmek bana güç katıyor. Ama en önemlisi şehrin ve seyircinin o anki enerjisi benim performansımıda etkiliyor. Genellikle uzun setler çalmayı seviyorum çünkü beğendim birçok parça var ve hepsini insanlarla paylaşmayı seviyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!