Tuba Hollywood’da

Güncelleme Tarihi:

Tuba Hollywood’da
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2007 00:00

Uzun zamandır Hollywood sineması ile yakın temas halinde olan Tuba Ünsal, 8 Haziran’da Los Angeles’a gidiyor. Ünsal, yönetmenliğini Alejandro Chomski’nin yapacağı, başrollerini Michael Madsen, Jesse Garcia, Q’Orianka Kilcher ve Denise Richards’ın paylaştığı "Beautiful Life" filminde bir Türk kızını canlandıracak.

Haberin Devamı

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Hz. İsa’nın doğuşunu konu alan "The Nativity Story" filminde, Meryem Ana’yı canlandıracak isimler arasında adı geçen, ancak son anda fazla Avrupai bulunduğu için başrolü Keisha Castle-Hughes’a kaptıran Tuba Ünsal, sonunda Hollywood hayalini gerçekleştiriyor. Los Angeles’taki ajansına gelen film teklifini değerlendirmek üzere geçtiğimiz aylarda Amerika’ya giden Ünsal, daha ilk görüşmede çekimleri 8 Haziran’da başlayacak olan "Beautiful Life" filminin oyuncu kadrosuna dahil edildi. Aylardır herkesten bu projeyi sır gibi saklayan oyuncu, "Anlaşma yapmadan bir şey söylemek istemedim. Ama şimdi her şey imzanlandı, artık rahatça açıklayabilirim" dedi.

Filmin çekimlerine katılmak üzere birkaç gün içinde Los Angeles’a gidecek olan Tuba Ünsal, şu açıklamayı yaptı: "Los Angeles’ta bir oyuncu ajansıyla çalışıyorum. İlk olarak ’The Nativity Story’ filmi için teklif gelmişti. Ama fazla Avrupai olduğum için Meryem Ana rolü Keisha’ya gitmişti. Çok üzülmüştüm, ama yine de sabırla bekledim. Ve şimdi bu film geldi. Çok mutluyum, çünkü tam bana göre bir rol ve çok iyi bir film. Ben Amerika’da okuyan, modern bir Türk kızını canlandıracağım. Film uluslararası bütün festivallere katılacak ve aynı anda tüm ülkelerde gösterime girecek. Yani ’Beautiful Life’ bir DVD filmi değil."

Yapımcılığını Deborah Calla’ın, yönetmenliğini Alejandro Chomski’nin yaptığı "Beautiful Life"ta, Michael Madsen, Jesse Garcia, Denise Richards, Q’Orianka Kilcher başrol oynuyor. Aksiyon tarzında bir film olan "Beautiful Life" 2008’de tüm dünyada vizyona girecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!