Torun sevgisi

Güncelleme Tarihi:

Torun sevgisi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2010 09:38

Haberin Devamı

ŞEHİR STRESİNE SEDEF MOLASI

Sedef Adası’nda bulunan Club Ada Sedef, Toshiba ve ıstanbul Life’ın düzenlediği çok renkli bir partiye ev sahipliği yaptı. “Lost in the City” konseptli parti, şehrin sıcağına, trafiğine, hızına bir mola vermek isteyen ıstanbullular’ı coşturdu.

Ataköy ve Kalamış Marina’dan ANKA Marin’in Phoenix isimli teknesiyle adaya gelen davetliler, mekana Toshiba Masterpiece Tour kapsamında üç kıtayı dolaşan Toshiba Başyapıtlar Sergisi’nden seçilen eserler arasından geçerek girdi. Ve gece Grup Caprice’in hareketli şarkıları ile start aldı.

Partinin en görkemli sürprizlerinden biri de “ateş dansı” oldu. Club Ada Sedef’in plajında, denizin hemen yanı başında Beone Project Ateş Dansçıları etkileyici bir performans sergiledi.

Canlı müzik ve ardından Radyo Fenomen DJ performansı ile devam eden geceye, ıpek Tanrıyar, Ahu Yağtu, Rose Kar, şahnaz Çakıralp, Hatice Gökçe, Serhan Gürkan, Berk Hakman, Ahmet Rıfat şungar, Zeynep Tunuslu, Kanat Heparı gibi moda, sanat, cemiyet ve iş hayatından pek çok ünlü isim katıldı.

Haberin Devamı

1000 LİRAYA TARKAN KONSERİ
Harbiye Açıkhava’da üst üste iki gece konser veren ve binlerce hayranına seslenen Tarkan, 7 Ağustos’ta da şarkılarını Bodrumlular ve Bod-rum’daki tatilciler için söyleyecek. Ünlü şarkıcının Gölköy’den Bodrum Merkez’deki yeni yerine taşınan Bianca Beach’te vereceği konseri ön localardan izlemek için 1000 lirayı gözden çıkarmak gerekiyor. Konser, saat 23.00’te başlayacak.

TORUN SEVGİSİ

Çarmıklı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çarmıklı’nın eşi Zeynep Çarmıklı, geçtiğimiz gün kızı Selin Kozak ve torunu Kayra ile öğle yemeği için Kanyon’daydı. Kitchenette’te ailece yenen yemek sırasında torununu kucağından indirmeyen Zeynep Hanım, Kayra’ya ne kadar düşkün olduğunu gösterdi.

KAĞITTAN KOLEKSİYON

26-28 Ağustos arasında düzenlenecek ıstanbul Fashion Fair’in açılışını, kâğıttan hazırladığı koleksiyonu sunacağı defilesiyle Cemil ıpekçi yapacak. 35 parçalık koleksiyonun tanıtılacağı “Yansıma” adlı defilenin koreografisini Yasin Soy hazırlıyor.

FOTO MARATON BAŞLIYOR

Haberin Devamı

Dedeman Hotels & Resorts International ile fotoğrafçı Muammer Yanmaz’ın birlikte düzenlediği “Foto Maraton”, Dedeman şile’de start alıyor. Yanmaz’ın önderliğinde fotoğraf çekme eğitimi verilecek olan programın sonunda her katılımcıya sertifika, değerlendirme sonucu ilk 3’e giren eserlere ise özel ödüller verilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!