Tom neden korkuyor

Güncelleme Tarihi:

Tom neden korkuyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2005 00:00

Tom Cruise, beş aylık hamile nişanlısı Katie Holmes ile eski eşi Nicole Kidman’ın görüşmelerini kesin bir dille yasakladı. Yakışıklı aktörün bu davranışı, ‘Tom, Nicole’le paylaştığı bir sırrı, Katie’nin öğrenmesinden korkuyor’ dedikodularına yol açtı.

Oscar’lı oyuncu Nicole Kidman, iki hafta önce eski eşi Tom Cruise’un evine telefon açtı. Amacı sekiz yıl evli kaldığı eski kocasıyla tartışmak değildi. Nicole Kidman, sadece o sıralarda babasında kalan kızı Isabella ile telefonda özlem gidermek istiyordu.

Ancak telefonu Isabella Cruise değil, Tom Cruise’un genç nişanlısı Katie Holmes açtı. Nicole Kidman da bu durumu fırsat bilip, genç meslektaşına bazı uyarılarda bulunmak istedi. Telefon sohbeti fazla uzun süremedi.

Çünkü Katie Holmes, Isabella’yı çağırıp, annesinin onunla görüşmek istediğini bildirdi. Buraya kadar her şey çok normaldi. Fakat Tom Cruise, olanları öğrenince, evde kıyamet koptu.

Ünlü aktör, genç nişanlısının Nicole Kidman ile görüşmesini istemiyordu. Ona hemen Nicole Kidman ile görüşmeyi yasakladı. Ertesi gün de eski eşini arayıp, nişanlısıyla görüşmemesini, onunla ilgilenmemesini sert bir dil ile ifade etti. Nicole Kidman ise bu müdahaleye fena kızdı. Telefonda, eski kocasına ağzına geleni söyledi.

Daha sonra da ‘Katie, Tom’un her dediğini yerine getiren bir robot gibi!’ diyerek, Hollywood’daki dedikoduları destekledi.

PENELOPE İLE TANIŞTIRMIŞTI

Tom Cruise’un tepkisi gerçekten de Hollywood’da şaşkınlık yarattı. Ünlü aktör, nişanlısını eski sevgilisi Penelope Cruz ile tanıştırmakta bir sakınca görmemişti. Fakat Nicole Kidman ile konuşmasını bile istememesi garipti!

Söylentilere bakılırsa, Nicole Kidman, Tom Cruise’un önemli bir sırrını biliyormuş ve Tom, bu sırrı Katie Holmes’ün öğrenmesinden korkuyormuş. Bakalım Nicole Kidman, bu sırrı Katie’ye söylemenin yine de bir yolunu bulacak mı?

Üç çocuk annesi olmaya hazır

Katie Holmes’ün bir robot gibi Tom Cruise’un her emrini yerine getirmesi, Hollywood’da günün konusu! Ama 26 yaşındaki Katie Holmes, hakkında söylenen hiçbir şeyi umursamıyor. Hem karnındaki bebeğe, hem de Tom Cruise’un iki evlatlık çocuğuna sevgi dolu bir anne olmak için can atıyor. Zaten şimdiden, özellikle 12 yaşındaki Isabella ile iyi bir arkadaş olmayı da başarmış durumda.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!