Tolgahan Sayışman’dan sevgilisine sevgililer günü sürprizi!

Güncelleme Tarihi:

Tolgahan Sayışman’dan sevgilisine sevgililer günü sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2016 23:41

Tolgahan Sayışman Almeda Abazi’ye romantik bir sürpriz yaptı. 14 Şubat sevgililer günü için sevgilisine sürpriz yapan Sayışman, Almeda Abazi’nin duygusal anlar yaşamasına sebep oldu.

Haberin Devamı

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman, yaklaşık altı aydır Survivor yarışması ile tanınarak sempatikliği ile kısa sürede dikkat çeken ve güzeller güzeli Almeda Abazi ile ile ilişki yaşıyordu. Sayışman ve Abazi çifti çok mutlular.

Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman, sevgilisi Almeda Abazi'ye sevgililer günü için romantik bir sürpriz yaptı. Almeda'ya “Hazırlan, gelip seni alacağım, beraber kahvaltı edelim.” dedi ve onu Roma'ya götürdü. Sayışman, bu sürprizi yaparken Almeda'nın annesi ile iş birliği yaptı. Almeda'nın annesi ona çaktırmadan pasaportunu çantasına attı. Almeda, sevgilisinin bu romantik sürprizi karşısında çok duygulandı. Sevgililer, iki gün Roma'da kaldı ve ardından Milano'ya geçiyor.

Tolgahan Sayışman’dan sevgilisine sevgililer günü sürprizi

Haberin Devamı

Tolgahan Sayışman kimdir?

Tam ismi Turgut Tolgahan Sayışman olan yakışıklı oyuncu, 17 Aralık 1981 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Kadıköy İntaş Lisesi'nden mezun olmasının ardından Doğuş Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. 2005 yılında Güney Kore'de gerçekleşen uluslararası erkek güzellik yarışması Manhunt International'da Türkiye'yi temsil etti ve dünya birincisi seçildi. Ekoldrama ve Ayla Algan'dan uzun süre oyunculuk eğitimi aldı ve ardından dizi ve filmlerde rol almaya başladı. Şu an Asla Vazgeçmem dizisinde Yiğit Kozan karakterine hayat veriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!