Uyumsuz Serisi: Yandaş yarın vizyonda!

Güncelleme Tarihi:

Uyumsuz Serisi: Yandaş yarın vizyonda
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2016 12:03

2014 yılında 'Uyumsuz' ve 2015 yılında 'Kuralsız' ile büyük ses getiren The Divergent Series: Allegiant serisi bu yıl 'Yandaş' ile sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrollerinde yine Shailene Woodley, Miles Teller ve Theo James gibi ünlü isimlerin yer aldığı film, Tris ve Four ile daha tehlikeli bir dünyanın kapılarını açıyor…

Haberin Devamı

Tris (Shailene Woodley) ve Four (Theo James) bir önceki filmde duvarların dışında çok daha farklı bir dünya olabileceğini öğrenmişlerdi. Bu filmde hayatlarının tamamını geçirdikleri Chicago şehrinden ilk defa ayrılmak zorunda kalırlar.

Ailelerini ve arkadaşlarını arkada bırakarak çıktıkları duvarların arkasında yer alan bu yeni dünyadan öğrenecekleri çok şey vardır. Yeni tecrübe edecekleri olaylar geçmişte yaşadıklarının önüne geçecek ve onlara zor seçimler yaptıracaktır. Yapacakları seçimlerde cesaret, sadakat, fedakârlık ve aşk arasında zorlu kararlar vermeleri gerekirken aynı zamanda acele etmeleri de gerekmektedir.

Uyumsuz Serisi: Yandaş yarın vizyonda

Haberin Devamı

Yönetmenliğini Robert Schwentke'nin üstlendiği filmin başrollerinde Shailene Woodley, Theo James, Zoë Kravitz, Naomi Watts, Miles Teller, Ansel Elgort gibi isimler yer alıyor. 11 Mart tarihi ile beyaz perdede sevenleri ile buluşacak Uyumsuz Serisi: Yandaş ilk iki filmde olduğu gibi yine çok ses getireceğe benziyor.

İyi seyirler!

The Divergent Series: Allegiant / Uyumsuz Serisi: Yandaş fragmanı

 

BAKMADAN GEÇME!