Tercihi Agent Provocateur

Güncelleme Tarihi:

Tercihi Agent Provocateur
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2008 00:00

InStyle dergisi ünlüleri alışverişte yakaladı.

Ünlü şovmen M. Ali Erbil'in eşi Tuğba Erbil, ünlü iç giyim markası Agent Provocateur tercih ettiğini söyledi: "Agent Provocateur'ün büstiyerlerini ceketlerimin içinde tercih ediyorum, çok şık duruyorlar. Ayrıca birine hediye olarak bir şey alacaksam da buraya uğrarım ilk" dedi.
Kim ne derse desin, alışveriş yapmak insanı çok rahatlatıyor ve mutlu ediyor. InStyle dergisi de ünlüleri alışverişte yakaladı. Hangi tarz mağazaların onlara terapi gibi geldiğini araştırdı, onlardan alışveriş tüyoları ve yeni ürün önerileri aldı. İşte sonuçlar...

Haberin Devamı

Tercihi Agent Provocateur
EMEL ÇÖLGEÇEN: Kozmetik söz konusuysa paraya kıyarım

Oyuncu Emel Çölgeçen, en çok kozmetik alışverişi yapmaktan hoşlanıyor. Sette yoğun makyaj yaptığı için günlük yaşamında yüzü için kullandığı her ürünü titizlikle seçmeye özen gösteriyor. Ayrıca free shop'larda yeni çıkan parfümleri test etmeyi neredeyse uçağı kaçırmasına yol açacak kadar çok seviyor! "Her parfümü merak ederim. Bu yüzden de çok sık koku değiştiririm" diyor.

Alışveriş rotası: Douglas, Harvey Nichols kozmetik reyonu, Jo Malone...

Alışveriş felsefesi: Ekran önünde olduğum için yüzümün nasıl gözüktüğü önemli... O yüzden, kullandığım tüm kozmetik ürünlerinin kaliteli olmasına dikkat ederim. Bu uğurda da paraya kıyarım.

En son ne aldı?: John Frieda Collection'dan Shine Release nemlendirici şampuan ve yine aynı markanın saça parlaklık veren Frizz-Ease ürününü... O kadar memnunum ki herkese tavsiye ettim. Hatta erkek arkadaşımı da (oyuncu Sarp Levendoğlu) alıştırmayı başardım bu şampuana...

Haberin Devamı

Neyi denerken eğlendi?: Yüzüm için ışıltı veren toz allık tercih ediyorum. O yüzden Laura Mercier'nin Diamond allığını çok beğendim. Ayrıca bu eğlenceli tüylü yumuşak fırçayı yüzüme sürerken de güzel bir his duydum.

Neye bayıldı?: Temiz koku deyince aklıma ilk Jo Malone geliyor. Ev için olan mumlarının yanı sıra banyo serisini de çok beğeniyorum. Altılı mini koku seti harika. Markanın tüm kokuları hakkında güzel ipuçları veriyor bu set.

Ne öneriyor: Clinique'in sivilce kremi mucizevi bir çözüm sunuyor, çantamdan hiç eksik etmiyorum. Ayrıca La Mer'in cilt serumlarını (özellikle de Concentre De La Mer'in, bir arkadaşının guatr ameliyatı izini geçirdiğini gördükten sonra) tek geçtiğini belirtiyor.

/images/100/0x0/55ea1cb4f018fbb8f86bf80e
TUĞBA ERBİL: Yurtdışında yaşasaydım daha iddialı giyinirdim

Star'da "Anneyim Ben" programını hazırlayıp sunan Tuğba Erbil, daha çok kılık kıyafet, ayakkabı ve çanta alışverişine çıkmayı sevdiğini söylüyor. Bu konularda eşi Mehmet Ali Erbil'e de çok fikir veriyormuş. O alışverişini sezon başında yapanlardan... "Öyle çok iddialı ve dekolte giyimden hoşlanmıyorum. Belki yurtdışında yaşasaydım farklı olabilirdi. Ama burada giydiklerinize dikkat etmek zorundasınız. Ben çizgisini beğendiğim tasarımcıların kıyafetlerini satan büyük mağazalarda gezmeyi severim. Ama her şey baştan aşağı marka olmamalı. Karıştırmayı seviyorum" diyor. Vintage parçalara da meraklı. O zaman adres Ece Sükan oluyor. Şu sıralar elinin hep ekose desenli kıyafetlere gittiğini ve bu sezonki alışverişlerinde mor renge yöneldiğini belirtiyor.

Alışveriş rotası: Brandroom, Harvey Nichols ayakkabı reyonu, Agent Provocateur...

Haberin Devamı

Alışveriş felsefesi: Klasik olan bir parça gardırobunda mutlaka bulunsun. Asla modası geçmeyecek Chanel bir çanta gibi...

Favori renkleri: Siyah, mor, gri...

Neye bayıldı?: Dolce&Gabbana'nın ekose gömleğine ve ekose elbisesine... Altına jean ve düz çizmelerle giyebileceğim bir gömlek. Bu sene çok mode olduğu için neyse ki sevdiğim her markada bir ekose kıyafet bulacağım.

En ne aldı?: Gucci'den yanları püsküllü düz çizme. Hem rahat hem de şıklar. Kıyafetlerime iyi bir tamamlayıcı oldu.

Ne öneriyor?: Agent Provocateur'ün büstiyerlerini ceketlerimin içinde tercih ediyorum, çok şık duruyorlar. Ayrıca birine hediye olarak bir şey alacaksam da buraya uğrarım ilk... Pijamalarını çok beğenirim.

Tercihi Agent Provocateur
SİNEM GÜVEN: Benim için tasarımdan önce konfor gelir

Dekorasyon mağazası gezmekten keyif aldığını anlatan eski manken Sinem Güven, kızı Defne'nin doğumundan sonra bebek mağazalarına sık uğrar olmuş. "Alışverişe çıkınca ilk önce indirimde olan ürünlere bakarım. Ucuz ve pahalıyı bir arada kullanabileceğim objeleri seviyorum. Güzel hazırlanmış masalar hoşuma gider. O yüzden sofra aksesuvarları alırken örtüsünden tabağına, çatalına kadar uyumlu olmasına önem veriyorum. Mutfak için aldığım malzemelerin iç içe geçen, pratik kullanımı olan hafif ürünler olmasına dikkat ediyorum" diyor.

Alışveriş rotası: Habitat, Biscuit, Riviera Maison...

Haberin Devamı

Alışveriş felsefesi: Tasarımdan çok konfora yönelik, modası geçmeyecek rahat ürünler almak...

En son ne aldı?: Biscuit'ten kızıma ilk kumbarasını aldım.

En çok neyi sevdi?: Habitat'ın düğme şeklindeki kutusuna bayıldım. Fuşya renkli bu kutuyu çok esprili buldum. Dikiş kutusu olarak kullanılabilir. Belki de Defne'nin tokalarını koyarım. Mutfakta kullanmaya, içine çay veya kurabiye koymaya da uygun...

Favori çocuk mağazaları: Zara Home, Ikea ve Biscuit, her annenin çocukları için zevkli, güzel objeler bulacağı mağazalar...

Ne öneriyor: Çocuk odası için pastel ve uçuk renkler... Çok renkli bir odanın çocuğu yoracağını düşünüyorum. Mesela kızımın odasında lila ve beyazı bir arada kullandım.

/images/100/0x0/55ea1cb4f018fbb8f86bf812
ÖZGÜR ÖZBERK: Nostaljik duygular yaşatan mağazalara bayılırım

Oyuncu Özgür Özberk, alışverişe çıktığı zaman kendini ilk olarak Nişantaşı'nda, "Comic Shop" olarak adlandırılan ve içinde çizgi romanların, oyuncak heykellerin satıldığı Gerekli Şeyler'de buluyormuş. Çizgi roman okumaya çocukluğundan beri meraklı olduğunu belirten Özberk için burası onu çocukluğuna götüren bir zaman tüneli... Ayrıca CD satan mağazalarda çok vakit geçirdiğini söylüyor. "Bir de her yerde satılmayan yiyecek-içecekleri bulabildiğim yerlere meraklıyım" diyor.

Alışveriş rotası: Gerekli Şeyler, Groove, Boff...

Haberin Devamı

Alışveriş felsefesi: Çocukluğuma dair nostaljik duygular yaşatan, eğlenceli, dolaşırken zamanın nasıl geçtiğini bile anlamayacağım mağazalarda vakit geçirmek...

En son ne aldı?: Groove'dan Hed Kandi'nin "Serve Chilled"ini... New York'taki Sound Factory'de altı sene barmenlik yapmıştım. Elektronik müziğe ilgim var. Müziksiz bir hayat düşünemem.

En çok neyi sevdi?: Gerekli Şeyler'de satılan Star Wars karakterlerinin heykelciklerini... Küçükken de Superman hayranıydım. Sabah kuşağında gösterilen hiçbir filmini kaçırmazdım. Yıllardan beri gözlerim ileri derecede bozuk olduğundan Clark Kent'inkine benzer kalın çerçeveli gözlük taktım.

Neye sevindi?: Boff'da Chips Ahoy'u bulduğuma... Burası tam benlik. New York'tayken sevdiğim lezzetleri buluyorum burada... Isıtılınca içindeki çikolatası eriyen Chips Ahoy kurabiyelerini yerken kendimden geçiyorum.

Ne öneriyor?: Tatile çıkarken mutlaka yanınıza bir çizgi roman alın. Çocuklarınıza kitap okuma sevgisini de bu tarz kitaplarla kazandırın. Zaten pedagoglar bile ailelere bu yöntemi öneriyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!