Zalim İstanbul 37. son bölüm tam ve kesintisiz izle: Zalim İstanbul yeni bölüm fragmanı yayında

Güncelleme Tarihi:

Zalim İstanbul 37. son bölüm tam ve kesintisiz izle: Zalim İstanbul yeni bölüm fragmanı yayında
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2020 00:52

Zalim İstanbul'un 8 Haziran Pazartesi akşamı ekranlara gelen 37. bölümünde heyecanlı anlar yaşandı. Ceren'in DNA raporunu herkese göndererek ortalığı karıştırdığı Zalim İstanbul 37. son bölümde, raporu görerek fenalaşan Agah Bey'in ölüp ölmeyeceği merak uyandırdı. Zalim İstanbul 37. bölümünü ekranları başında izleyemeyenler dizinin son bölümünü tam ve kesintisiz izlemek için araştırmalara başlarken, yeni bölüm fragmanı da ekranlara geldi. İşte, kaçıranlar için Zalim İstanbul 37. bölüm tam ve kesintisiz izleme linki ve yeni bölüm fragmanından görüntüler.

Haberin Devamı

Uzun aranın ardından yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul nefes kesen bir bölümle seyirci karşısına çıktı. Cenk ve Ceren'in bebeğinin ortaya çıktığı bölümde Agah'ın durumu heyecan yarattı. Zalim İstanbul 38. yeni bölüm fragmanında ise Cenk'in bebeğini kabul etmesi ve annesini reddettiğini söylemesi damga vurdu. İşte, Zalim İstanbul yeni bölüm fragmanı.

ZALİM İSTANBUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ceren, Agah Beyin kendisini bebeğinden ayırıp köşkten kovması üzerine yemin eder. Bunun intikamını alacağını söyler ve harekete geçer. Cenk ve Nedim'in kardeş olduğunu gösteren DNA raporunu köşkten almayı başarır ve planını devreye sokar. Cemre'nin her türlü engellemelerini de savuşturmayı başarır. Nedim ve Yusuf'un ortak olduğu projenin lansmanının yapıldığı gece DNA raporunun olduğu zarfları masalara koymayı başarır. Zarfı açıp sonuçları okuyan -başta Agah Bey olmak üzere- herkes büyük bir şok yaşar.

Haberin Devamı

ZALİM İSTANBUL YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Zalim İstanbul 38. Bölüm Fragmanı yayında! Köşkte dengeler değişiyor! Cenk egemenliğini ilan ederken, Ceren Şeniz'in kabusu olmaya devam ediyor. Eli güçlenen Ceren, geçmişim tüm acısını Şeniz'den çıkarmak için yapmadığını bırakmıyor. Öte yandan köşkte baygın halde bulunan Agah Karaçay herkesi korkutuyor. Bu olay üzerine Cenk, annesiyle karşı karşıya geliyor ve onu reddettiğini söylüyor.

BAKMADAN GEÇME!