Yıldızlar Şahidim bu akşam yayınlanan son bölümünün ardından 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Yıldızlar Şahidim bu akşam yayınlanan son bölümünün ardından 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 10, 2017 23:27

Yıldızlar Şahidim bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyicilere oldukça keyifli ve heyecanlı dakikalar yaşattı. Ekranların herkes tarafından büyük beğenisini kazanan yeni dizisi Yıldızlar Şahidim'de bu akşam heyecan doruktaydı. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde hayret verici dakikalar yer aldı. Son bölümde Zeyno’nun gelişiyle beraber her an daha da gerilen Gülçin, Zeyno’ya meydan okuyan, onu çileden çıkaracak bir hamle yaptı ve iki kadın çok sert şekilde hesaplaştı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı hakkında detayları merak etmeye başladılar. Peki, Yıldızlar Şahidim 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

İzleyicileri ekran başına kilitleyen ve büyük beğeni toplayan Yıldızlar Şahidim dizisi bu akşam yayınlanan son bölümüyle oldukça hareketli dakikalar yaşattı. Herkes tarafından ilgiyle takip edilen Yıldızlar Şahidim dizisinde eğlenceli ve keyifli dakikalar yaşandı. Dizinin son bölümünde Zeyno’yu yeniden Yavuz’dan kıskanan ve delice öfkelenen Fikret, Zeyno’nun geçmişini açıklamak için soluğu Haziran’ın evinde aldı. Dizinin son bölümünün bitmesinin hemen ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı için harekete geçtiler. Peki, Yıldızlar Şahidim 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Haziran, hayalleri ve Aras arasında tercih yapmak zorunda kalır; ancak Aras’ın ondan vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Artık kimselere belli etmeden, her şeyi gizli saklı yaşayacaklardır. Bu engellerle dolu yol, onları daha da yakınlaştırır.

Zeyno’nun gelişiyle beraber her an daha da gerilen Gülçin, Zeyno’ya meydan okuyan, onu çileden çıkaracak bir hamle yapar ve iki kadın çok sert şekilde hesaplaşır. Zeyno, Fikret yüzünden yaşadıklarının karşılığı olarak ondan ailecek yenilecek bir akşam yemeği ister Fikret’tten. Kavgayla başlayan bu yemek, zamanla tatlı bir yakınlaşmaya doğru ilerlerken, beklenmeyen bir misafir, akşamın büyük bir krize dönüşmesine neden olur. Aynı günün gecesinde, Aras ve Haziran herkesten saklı, rüya gibi anlar geçirirken, yakayı ele verirler. 

Zeyno’yu yeniden Yavuz’dan kıskanan ve delice öfkelenen Fikret’se, Zeyno’nun geçmişini açıklamak için soluğu Haziran’ın evinde alır. Haziran’ın masalının önünde, aşılması çok zor engeller vardır artık.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Savaş başlamıştır artık. Fikret, daha yolun başındaki Haziran’ın özgüvenini un ufak edecek bir hamle yapar. Bu yüzden Aras’ın öfkesini de karşısına alır. Aras, Haziran’ın yeniden ikna edilmesinde anahtar rol oynar. Zeyno’nun dönüşüyle birlikte, geçmişteki sırların ortaya çıkması ihtimali Kürşat’ı paranoyaklaştırır. Kürşat, Fikret’ten habersiz, Zeyno’yu tamamen ortadan kaldırmak için harekete geçer. Zeyno, bir yandan oğlu Aras’la arasını düzeltmeye çalışırken, bir yandan da Haziran’ı müzik dünyasına hazırlamak için kolları sıvar; ama tam bu noktada aşılması zor bir duvara çarpar: Haziran’ın ailesi. Fikret’in Zeyno’ya karşı oynayacağı son acımasız kozsa, bu hikayedeki herkesin hayatını etkileyecektir.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!