Yıldızlar Şahidim 2. bölüm fragmanı yayında! İşte, yeni bölümde yaşanacaklar

Güncelleme Tarihi:

Yıldızlar Şahidim 2. bölüm fragmanı yayında İşte, yeni bölümde yaşanacaklar
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2017 16:03

Yıldızlar Şahidim yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ekran macerasına geçtiğimiz hafta başlayan dizi bu hafta 2. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yıldızlar Şahidim yeni bölümünde yıllar önce yollarını ayıran Zeyno ve Fikret, Haziran ve Aras üzerinden hesaplaşmak için harekete geçecek. İşte, Yıldızlar Şahidim 2. bölüm fragmanı ve yeni bölümden ilk detaylar!

Haberin Devamı

Başrollerini Canan Ergüder, Özge Gürel, Berk Cankat ve Mesut Akusta’nın paylaştığı yeni dizi 'Yıldızlar Şahidi m' geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekranlara “merhaba” dedi. Diziseverler, yeni dizinin 1. bölümünde karakterleri tanıma fırsatı buldu. Yıldızlar Şahidim’in yeni bölüm fragmanı da kısa sürede ekranlardaki yerini aldı. Genç neslin sevilen oyuncularından Özge Gürel’in Haziran, Berk Cankat’ın ise Aras rolünü canlandırdığı Yıldızlar Şahidim 2. bölümü 3 Şubat Cuma günü yayınlanacak. Peki, yeni bölümde neler yaşanacak? İşte, ilk görüntüler!

YILDIZLAR ŞAHİDİM YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Eski bir şarkıcı olan Zeyno, Haziran’ın elinden tutarak ondan bir yıldız yaratmaya ve müzik prodüktörü olan Fikret’in karşısına rakip olarak çıkmaya and içer. Ancak Yıldız’ın ailesi kızlarının şöhret olmasını istememektedir. Geçmişteki yaşadıklarının acısını Haziran üzerinden çıkarmak isteyen Zeyno, bir yandan da onu reddeden oğlu Aras’ın sevgisini kazanmaya çalışacaktır. Haziran, büyük hayranlık duyduğu Aras'a rakip olmaya hazırlanırken; Fikret, Haziran'ın ne müzik piyasasına girmesini ne de Aras'a yakınlaşmasını istememektedir. Aras'ın babası Haziran'dan uzak durmasını istiyor. Aras, sevdasının peşinden gitmekte kararlıdır. Haziran'ın stüdyo çalışmaları başlıyor. Ailesi ünlü bir yıldız olmasına izin verecek mi?

Haberin Devamı

YILDIZLAR ŞAHİDİM KONUSU

Yıldızların hayatlarını, aşklarını ve yaşadıkları zorluklarını anlatanYıldızlar Şahidim, sıradan bir mahalleden yıldızların en tepesine uzanan, bir aşk hikayesini anlatıyor. İstanbul’un kenar mahallelerinden birinde yaşayan, umutsuzca şarkıcı olma hayalleri kuran Haziran, pop yıldızı Aras’ın ülkedeki en büyük hayranıdır. İkilinin yollarının kesişmesi imkansızdır; fakat bir mucize gerçekleşir. Aras’la Haziran, Aras’ın konserinde karşılaşır. Bu karşılaşma, engellerle dolu bir yolun da fitilini ateşler. En büyük engel, Aras’ın babası ve yapımcısı olan “Kral” lakaplı Fikret’tir. Aras’ın yıllar önce ortadan kaybolan annesi, eski şarkıcı Zeyno’nun İstanbul’a dönmesiyle beraber, Aras ve Haziran’ın yolu yeniden kesişir.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!