Yeter dizisi 39. yeni bölüm fragmanı intikam kokusunu yaklaştırıyor

Güncelleme Tarihi:

Yeter dizisi 39. yeni bölüm fragmanı intikam kokusunu yaklaştırıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2016 15:45

Yeter dizisi 39. bölüm fragmanı, Yekta'ya düşman olanların bu duygularını palazlayacak bir bölümle ekrana gelecek. Kendisini hapishaneye attıran isimlerden birer birer hesap sormak istediğini ifade eden Yekta, Yeter dizisi 39. bölüm fragmanı ile bu girişimlerini tekrar gündeme getiriyor. İşte Yeter dizisi 39. bölüm fragmanı öncesi bazı bilgiler

Haberin Devamı

Yeter dizisi yayınlanan 39. bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukça hayret verici dakikalar yaşatacak. Ekranların herkes tarafından ilgiyle takip edilen dizisi Yeter yeni bölümüyle perşembe akşamı ekranlarda olacak. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanını izleyenler 39. bölümün heyecanlı geçeceğinin sinyallerini aldı. Peki, Yeter dizisi 39. bölümünde neler yaşanacak? İşte, Yeter dizisi 39. bölüm fragmanıyla sizlerle birlikte.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Hapishane günlerini çok iyi değerlendirmiş olan Yekta, hayat hikâyesini anlattığı kitabının tanıtımı için evinde bir parti verir. Onu cezaevine yollayan herkes oradadır. Yekta'nın küllerinden doğuşuna biraz endişeyle şahit olurlar. Onun herkesle tek tek hesaplaşacağının farkındadırlar. Ancak bu konuda sıranın kendilerine gelmesini beklemekten başka yapabilecekleri hiçbir şey yoktur. Yekta bu intikam yolculuğuna kimle başlayacağını çoktan seçmiştir. Onunla işi bittiğinde, geriye ne evi, ne işi, ne hayalleri, ne de kendine güveni kalacaktır. Kitabın önsözünde kinayeli bir şekilde teşekkür edilmemiş tek kişi Miray'dır. Yekta ona mesajını kitabın içinde gizli bir cümleyle vermiştir. Acaba Miray onun için geç olmadan bu mesajı bulabilecek midir?

Haberin Devamı

DİZİNİN KÜNYESİ

Henüz üniversite öğrencisiyken tanıştığı ünlü ve başarılı cerrah Yekta Harmanlı'yla evlenen Aylin; kısa sürede bu büyülü rüyadan uyanırken, kendini bir karabasanın ortasında bulur. Yaşadığı psikolojik şiddete daha fazla dayanamayacağını anladığında boşanmayı dener ama başaramaz. İkinci çocuğuna hamile kaldığında tek bir amacı vardır. Çocuklarıyla birlikte kocasından kaçmak… Bütün hayatını etkileyecek o büyük yalanı kocasına söylerken, sırrını paylaştığı yakınlarından biri ona ihanet etmeye hazırlanmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!