Yeni Gelin dizisinin 3. sezon fragmanı yayınlandı... Yeni sezon ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Yeni Gelin dizisinin 3. sezon fragmanı yayınlandı... Yeni sezon ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2018 15:16

Yeni Gelin dizisinin 3. sezon fragmanı izleyicilerle buluştu. Savaş alanında köşeye sıkışan Hazar'ın görüntüleriyle başlayan Yeni Gelin yeni sezon fragmanının son saniyelerine ise Bella'nın kalbinin durması damga vurdu. İki aşığın bu görüntüleri ardından tarih sorgulamaları hız kazandı. Yeni Gelin dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

Yaz boyuncu tekrar bölümleri yayınlanan Yeni Gelin dizisinin 3. sezon fragmanı yayınlandı. Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği Yeni Gelin, haziran ayında sezon finali yapmıştı. Başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi paylaştığı usta oyuncu kadrosunda Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç, Sema Keçik, Lale Başar, Renan Bilek, Yonca Şahinbaş, Burçin Bildik, Zeynep Kankonde, Esin Gündoğdu ve Murat Kocacık'ın yer aldığı Show TV'nin kahkaha dolu dizisi Yeni Gelin’in 54. bölümüyle sezonu açması bekleniyor. Peki, Yeni Gelin dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Yeni Gelin dizisinin yeni sezonu hakkında henüz bir tarih verilmedi fakat dizinin yeni sezonunun eylül ayında başlayacağı tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hazar’ın askere gitmesi nedeniyle Bella konakta tek başına kalmış hissediyordu. Fakat ne Kalender Ağa’nın, ne de eltilerinin onu yalnız bırakmaya niyeti yok. Hep birlikte bu günleri atlatacaklardı. Hazar’ın gidişi Bella’yı etkilemişti. Tam da tüm çareleri tükettiklerini düşündükleri anda Kalender’in üstün sezgileri ve kurnazlığı sayesinde başka bir sırrı deşifre ettiler: Helga, gerçekten ajandı. Ve Kalender’in sırrı için Adana’ya gelmişti. Üç kaynana Helga’yı, kendi yöntemleriyle bülbül gibi öttürmek için harekete geçti. Kaynanalar, bu yöntemleri öyle abartır ki kendileri bile şaşırdılar. Helga, sonunda itiraf eder ama kaynanalar yine sırrın, sırrına erememişti. Hazar’ın yemin töreni gelip çattığında Bella, Kalender ve oğulları soluğu Isparta’da aldı. Hazar’ı üniformalar içinde gören Bozoklar çok duygulanmış, Hazar’la bir kez daha gurur duymuşlardı. Hazar, dağıtım izni için bir günlüğüne Adana’ya gelmişti anca savaşa gidecekti. Bella, her şeyden habersiz, kocasını yeniden askere uğurladığında konakta yeni bir kız isteme hazırlığı başladı. Sonunda Dilan’la Ferhat kavuşacaktı. Kız isteme töreni, Hazar’ın acı haberiyle bölündüğünde; her şeyden habersiz olan Bella, dünyanın en güzel haberini ailesiyle paylaşmak üzeredir.

 

BAKMADAN GEÇME!