Yeni Gelin 2. bölüm fragmanında Bella ve Hazar plan yapıyor

Güncelleme Tarihi:

Yeni Gelin 2. bölüm fragmanında Bella ve Hazar plan yapıyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2017 18:12

Yeni Gelin yayınlanan 2. bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukça heyecan dolu dakikalar yaşatacağının sinyallerini verdi. Ekranların herkes tarafından beğenisini kazanan yeni dizi Yeni Gelin yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde hareketli dakikalar yaşanacak. Yeni bölümde Bella ile Hazar’ın evliliği, iki aşiretin küllenen düşmanlığını yeniden alevlendirmiş, Bozok’ların Duran’lara verdiği söz bozulmuştur. İşte, Yeni Gelin 2. bölüm fragmanıyla sizlerle.

Haberin Devamı

Ekranların yeni dizisi Yeni Gelin yayınlanan 2. bölüm fragmanıyla izleyenlere oldukçe eğlenceli dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Ekranların izleyiciler tarafından soluksuz takip edilen dizisi Yeni Gelin yeni bölümüyle cumartesi akşamı ekranlarda olacak. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde ilginç anlar yaşanacak. Yeni bölümde Bella ve Hazar’ın aşkı, Hazar’ın en yakınının, Şirin’in ömür boyu mutsuzluğuna sebep olacaktır. İşte, Yeni Gelin 2. bölüm fragmanıyla sizlerle.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

"Yeni Gelin"in 2. bölümünde; Bella ile Hazar’ın evliliği, iki aşiretin küllenen düşmanlığını yeniden alevlendirmiş, Bozok’ların Duran’lara verdiği söz bozulmuştur. Bu yüzden Bella ve Hazar, bunu kendileri tamir etmek isteyecektir. Fakat olaylar ikisini de aşmış, aşiretler birbirine girmiştir. Fakat Kalender ve Kağan, düşman aşiretin ağası Baran Ağa ile öyle bir pazarlık yapar ki artık kimsenin hayatı eskisi gibi olmayacaktır. Bu öyle bir pazarlıktır ki, Bella ve Hazar’ın aşkı, Hazar’ın en yakınının, Şirin’in ömür boyu mutsuzluğuna sebep olacaktır. Bu yüzden Hazar da Bella da bunu engellemek için ellerinden geleni yaparlar. Fakat yanlış anlamalar silsilesi, Hazar’ı, bu işi engellemek değil desteklemek için motive edince Şirin’in tek güvendiği dayanağı olan Hazar da devreden çıkar. Şirin, kaderine razı olmalıdır. Hazar, artık bu işi desteklese de Bella asla ikna olmaz. Şirin için mücadeleye devam eder. Yeni gelinin bu mücadelesi işe yarayacak mı? Bunu en çok Şirin merak etmektedir.

Haberin Devamı

İLK BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Yeni Gelin”in 1. bölümünde; Biri Madrid'lerde Milano'larda büyümüş İspanyol güzeli Bella, diğeri Çukurova'nın kavuran güneşiyle büyümüş, aşiret içinde yoğrulmuş Hazar Ağa. İki ayrı dünyanın, iki ayrı galaksinin insanı olsalar da aşklarına engel olamayıp evlenirler ve Çukurova'nın, Bozok Aşireti’nin yolunu tutarlar. Artık Bella, Bozok Aşireti’nin yeni gelinidir. Fakat bu durum, başta kayınvalide Asiye olmak üzere tüm konak halkını rahatsız eder ve o an hepsi ant içerler. Bu yeni gelin, bu konakta barınamayacak, geldiği gibi gidecektir. Bunun için kimse elinden geleni ardına koymayacaktır. Fakat Bella, telli duvaklı gelin olmuş, girdiği tüm sınavlardan başarıyla geçmiştir. Ancak Bella'nın gelişiyle hayalleri alt üst olan yalnızca Bozok Aşireti değildir. Bella'nın gelişi, başka bir düşman cephesi daha açmıştır. Ve bu cephenin kazanmak için yapmayacağı şey yoktur. Düşman Duran aşireti, öyle bir şey yapar ki, bundan sonra kimse hayatına eskisi gibi devam edemeyecektir. Bella daha ilk günden Bozok Aşireti’ne bela getirmiş, aşk herşeyin üstesinden gelir diyerek düştüğü yolların nelere sebep olacağını o bile hesap edememiştir. Artık ok yaydan çoktan çıkmıştır. Gerçekten aşk her şeyin üstesinden gelecek mi, Hazar ve Bella ilk sınavlarını verebilecek midir?

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!