Yemekteyiz'in yarışmacıları kimler? İşte 25-29 Mart yarışmacıları

Güncelleme Tarihi:

Yemekteyizin yarışmacıları kimler İşte 25-29 Mart yarışmacıları
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2019 23:43

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan gündüz kuşağı programı Yemekteyiz'de bu hafta da heyecan devam ediyor. Haftanın finaline doğru yaklaşılırken, ilgiyle izlenen Yemekteyiz Best Of 25-29 Mart yarışmacıları da internette araştırılıyor. Peki ,Yemekteyiz'in bu haftaki yarışmacıları kimler? İşte 25-29 Mart Yemekteyiz yarışmacılarına ait bazı bilgiler...

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Onur Büyüktopçu'nun yaptığı Yemekteyiz her gün izleyicilerin evlerine konuk oluyor. Bazen gerginlik bazen de komik anların yaşandığı Yemekteyiz'in yarışmacıları kimler? İşte Yemekteyiz programının bu haftaki yarışmacıları...

TUĞÇE SÖKEOĞLU KİMDİR?

Tuğçe Sökeoğlu, 1990 yılında İstanbul’da doğdu. Tuğçe Sökeoğlu, tiyatro eğitimi almıştır. Daha önce Gardırop Savaşları, Aşk Yalanı Sever, Tatlı İntikam dizilerinde rol aldı.

MEHMET SUR KİMDİR?

Mehmet Sur Masterchef’te sevilen yarışmacılardan biriydi. Şırdancı dükkanı bulunmaktadır ve sosyal medyada tanınan birisidir.

ERCAN UÇAR KİMDİR?

Ercan Uçar 39 yaşındadır ve Çanakkalelidir. Ercan Uçar yemek yapma konusunda iddialı yarışmacılardan.

ESRA AYDOĞDU KİMDİR?

Esra Aydoğdu 1977 yılında doğdu. Esra Aydoğdu 41 yaşında ve beden eğitimi öğretmenidir.

Haberin Devamı

MELTEM ALAN TAŞBAŞ KİMDİR?

Meltem Pisboğa 1986 yılında doğdu ve İstanbul da yaşıyor. Bir oğlu olan Meltem Pisboğa profesyonel mutfaklarda yer aldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!