Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu? İşte haftanın kazananı

Güncelleme Tarihi:

Yemekteyizde bu hafta kim birinci oldu İşte haftanın kazananı
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2020 19:30

Sunuculuğunu Seda Sayan'ın üstlendiği Yemekteyiz'de bu hafta hangi ismin birinci olduğu açıklandı. Hafta içi her gün aynı saate izleyicilerle buluşan Yemekteyiz'de mutfakta tüm hünerlerini sergileyerek yarışan yarışmacılardan bir kişi toplamda en fazla puanı alarak zirveye oturdu. Peki, Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu?

Haberin Devamı

Yemekteyiz'de mart ayının ilk kazananı belli oldu. Birbirinden iddialı beş yarışmacının birinci olabilmek adına maharetlerini sonuna kadar sergilediği yarışmada, beş günün sonunda aldığı puana göre birinci olarak büyük ödüle sahip olan isim belli oldu. İşte, Yemekteyiz'de 2-6 Mart 2020 haftasının kazananı...

BU HAFTA KİM BİRİNCİ OLDU?

TV 8 ekranlarının sevilen yarışması Yemeketeyiz'de 2-6 haftasının birincisi Reyhan Akpınar oldu. Reyhan Akpınar toplamda 35 puanla zirveye yerleşti ve büyük ödülün sahibi oldu.

Nejla Özdemir toplamda 19 puan alarak haftayı beşinci yani son sırada tamamladı. Feyzanur Balcı da 25 puan alarak haftanın dördüncüsü oldu. Yıldız Güneş toplamda 27 puan elde ederek haftanın üçüncüsü oldu.

Muhsin Karaalp ise 28 puan alarak haftayı ikinci sırada noktaladı.

Haberin Devamı

Seda Sayan ve yarışmacılardan 35 puan toplayan Reyhan Akpınar, haftanın birincilik koltuğuna oturdu.

 

 

BAKMADAN GEÇME!