Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu? İşte 6-10 Mayıs Yemekteyiz kazananı

Güncelleme Tarihi:

Yemekteyizde bu hafta kim birinci oldu İşte 6-10 Mayıs Yemekteyiz kazananı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2019 19:49

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan ve ilgiyle takip edilen gündüz kuşağı yemek programı Yemekteyiz'de 6-10 Mayıs haftasının birincisi belli oldu. Her hafta birbirinden farklı yarışmacılarla ekranlara gelen Yemekteyiz 'Best Of' ta bir kişi para ödülünü kazanarak haftanın zirvesine oturdu. Peki, Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu? İşte 6-10 Mayıs Yemekteyiz'in kazanan ismi.

Haberin Devamı

Onur Büyüktopçu'nun sunuculuğunu yaptığı TV8 ekranlarının sevilen programı Yemekteyiz Best Of'ta haftanın finali gerçekleşti ve bir kişi para ödülünün sahibi oldu. Peki, Yemekteyiz'de bu hafta 10 bin TL'lik para ödülünü hangi yarışmacı kazandı? Yemekteyiz'de kim birinci oldu? İşte, Yemekteyiz Best Of'ta haftanın kazanan ismi.

YEMEKTEYÄ°Z'DE BU HAFTA KÄ°M BÄ°RÄ°NCÄ° OLDU?

6-10 Mayıs Yemekteyiz'de yarışmacılar hafta boyunca yaptığı puanlama ile haftanın birincisini seçti ve bir isim 10 bin TL'lik para ödülünün sahibi olarak haftanın zirvesine oturdu. Yemekteyiz'in bu haftaki birincisi Nejdet Yıldırım oldu.  Böyle yarışmacı 10 bin TL'lik büyük ödülün kazanan ismi oldu.

YEMEKTEYÄ°Z'Ä°N BU HAFTAKÄ° YARIÅžMACILARI

Selma Yüzeil:

Yemekteyiz'in birinci gün yarışmacısı olan Selma Yüzeil 29 yaşınd, aslen Vanlı ve uzun süredir İstanbul'da yaşıyor. Ev hanımı olan Selma Yüzeil, 2 çocuk annesi. Selma hanım, mutfakta hazırlayacağı menülerle iddialı olduğunu belirtiyor.

Seda Çalışır:

Haberin Devamı

İkinci gün yarışan Seda Çalışır, havalimanında çalışmış ve 3 yılda hosteslik yapmış Seda Çalışır şuan sunuculuk mesleği ile ilgileniyor.

Büşra Malta:

Yemektyiz'İn üçüncü günü yarışan Büşra Malta, 19 yaşında. Malta, Yemekteyiz'de genç yarışmacılara haksızlık yapıldığı için programa katılma kararı almış.

Nejdet Yıldırım:

Yemekteyiz Best of'ta dördüncü gün yarışan Nejdet Yıldırım, restoran yöneticiliÄŸi mesleÄŸi ile ilgileniyor. Yıldırım, aslen Amasyalı ve 2 çocuk babası. Nejdet YıldırımÂyemek konusunda oldukça iddialı isimlerden.

Hakan Yayık:

Haftanın final günü yarışan Hakan Yayık, İstanbullu ve esnaf olarak çalışıyor. Açıksözlü olduğunu belirten yarışmacı kendisini birinci olarak görüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!