Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu? İşte 25 Ocak Yemekteyiz birincisi

Güncelleme Tarihi:

Yemekteyizde haftanın birincisi kim oldu İşte 25 Ocak Yemekteyiz birincisi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2019 16:22

Yemekteyiz'de pazartesi başlayan maraton bugün son buldu. Sevilen yarışmada beş günün sonunda alınan puanlar neticesinde birinci olan isim belli oldu. Mutfakta kendine güvenen 5 kişiden her biri, 5 gün boyunca yarışmacıları evinde ağırlayıp, onlara yemekler yapıp puanlar toplayarak büyük ödülün sahibi olmaya çalışmıştı. Peki, Yemekteyiz'de haftanın birincisi kim oldu?

Haberin Devamı

Yemekteyiz programında bu akşam haftanın birincisi toplanan puanların ardından belli oldu. Sevilen yarışmanın sunucusu Onur Büyüktopçu akşamın sonunda kazanan ismi ve aldığı puanı açıkladı. İşte, haftanın Yemekteyiz birincisi...

Yemekteyiz'de haftanın beşincisi 13 puanla Mert Bey oldu. En çok puan alan dördüncü isim de 14 puanla Şevin Hanım oldu. Haftanın üçüncüsü ise 17 puan alan Murat Bey oldu. Yarışmacılardan ve Onur Büyüktopçu'dan toplamda 21 puan alan Esra ve Gülten Hanım haftanın birincisi oldu. Böylelikle büyük ödül ikiye bölündü.

YEMEKTEYİZ 21-25 OCAK YARIŞMACILARI

ESRA SAKIZCI KİMDİR?

Esra Sakızcı, Şevin Yılmaz, Murat Bayram ve Mert Görcük ile yarışan Gülten Demir, ilk gün hayatına dair bilgiler vermişti. Aslen Kastamonulu olan Gülten Demir, 51 yaşında. 27 yıllık evli olan Gülten Hanım’ın 22 yaşında bir kızı ve 14 yaşında bir oğlu var. 16 senedir tekstil işiyle uğraşan Gülten Demir, aşırı dobra bir kadın ve üzerine gidilmediği sürece sinirlenmediğini söylüyor. Sosyal hayatına çok önem veren Gülten Hanım, yemek yapmayı da yemeyi de çok seviyor.

MURAT BAYRAM

Haberin Devamı

39 yaşındaki Murat Bayram, muhabir ve radyoda da program yapıyor. Aslen Tranzonlu olan ve İstanbul’a Yemekteyiz için gelen Murat Bayram, oldukça heyecanlı ve tezcanlı bir yarışmacı.

ŞEVİN YILMAZ

Yemekteyiz 3. gün yarışmacısı Şevin Yılmaz, üst düzey yönetici asistanı olarak çalışıyor. 30 yaşında olan Şevin Yılmaz Aslen Gaziantepli.

GÜLTEN DEMİR

Esra Sakızcı, Şevin Yılmaz, Murat Bayram ve Mert Görcük ile yarışan Gülten Demir, ilk gün hayatına dair bilgiler vermişti. Aslen Kastamonulu olan Gülten Demir, 51 yaşında. 27 yıllık evli olan Gülten Hanım’ın 22 yaşında bir kızı ve 14 yaşında bir oğlu var. 16 senedir tekstil işiyle uğraşan Gülten Demir, aşırı dobra bir kadın ve üzerine gidilmediği sürece sinirlenmediğini söylüyor.

MERT GÖRCÜK

Doğma büyüme İstanbullu olan Mert Görcük, 24 yaşında. Aşçılık eğitimi alan yarışmacı, aynı zamanda yemek yaparken şarkı söylemeyi de çok seviyor ve sesine güveniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!