Yemekteyiz yarışmacısı Hüseyin Işıklar kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Yemekteyiz yarışmacısı Hüseyin Işıklar kimdir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2019 15:12

Hüseyin Işıklar, Yemekteyiz Best Of’ta 3. Haftaya damga vurdu. Dördüncü gün yarışmacısı olan Hüseyin Işıklar, özellikle Esma Karaca’nın evindeki yumurta şovuyla adından söz ettirdi. Esma Karaca’nın yaptığı yemekleri beğenmeyen, yarışmacı yumurta kırıp yedi. Peki, Hüseyin Işıklar kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

Aslen Bilecikli olan Hüseyin Işıklar İstanbul'da yaşıyor. Fitness antrenörü olan Hüseyin Işıklar kendine has tarzıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 2018 ayının son aylarında evlenen Hüseyin Bey doğal hayatı çok seviyor ve tam bir doğal yaşam tutkunu.

YUMURTA ŞOVUYLA TEPKİ ÇEKTİ

Daha önceki yarışını sonuncu olarak tamamlayan Hüseyin Işıklar, Best Of’un ilk gününden bu yana dikkatleri üzerine çekiyor. Son dönemde yarışan ve akılda kalmayı başaran yarışmacılardan olan Hüseyin Işıklar, asıl bombayı ise üçüncü gün patlattı. Esma Karaca’nın yemeklerini yerden yere vuran yarışmacı, "Ben sporcu adamım. Bu yemeklerden protein alamadım. Mümkünse mutfağa gidip bu yumurtaları pişirmek ve yemek istiyorum. Doymadım ve açım..." sözleri ardından söylediğini yaptı ve tepkilere aldırmadan kırdığı yumurtaları yedi.

BAKMADAN GEÇME!