Yemekteyiz birincisi bu hafta kim oldu? İşte 9 13 Mart haftası Yemekteyiz kazananı ve haftanın puan durumu

Güncelleme Tarihi:

Yemekteyiz birincisi bu hafta kim oldu İşte 9 13 Mart haftası Yemekteyiz kazananı ve haftanın puan durumu
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2020 19:42

Seda Sayan'ın sunumu ile ekranlara gelen Yemekteyiz'de haftanın finali cuma akşamı gerçekleşti. Bir hafta boyunca yemek konusunda hünerlerini gösteren yarışmacılardan en fazla puanı alan bir isim, para ödülünü kazanarak haftanın birincisi seçildi. Seda Sayan'ın da puanının etkili olduğu yarışmada, birinci olan isim 10 bin TL değerindeki para ödülünü almaya hak kazandı. Peki, Yemekteyiz birincisi kim oldu? İşte, 9 13 Mart haftası Yemekteyiz kazananı ve haftanın puan durumu.

Haberin Devamı

Yemekteyiz yarışmasının final gününde haftanın birincisi 13 Mart Cuma akşamı verilen puanların ardından belli oldu. 5 yarışmacının kıyasıya rekabet ettiği Yemekteyiz'in son gününde, rakiplerinden aldıkları puan ve Seda Sayan'ın verdiği puan sonrasında bir isim birici oldu. Peki, Yemekteyiz'de en fazla puanı kim aldı? Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu? İşte, 13 Mart Yemekteyiz birincisi ve haftanın kazananı.

YEMEKTEYİZ BİRİNCİSİ KİM OLDU?

İlgi gören yemek yarışması Seda Sayan ile Yemekteyiz haftanın finalinde kazanan yarışmacısı yapılan puanlamanın ardından belli oldu. 9-13 Mart haftasında Yemekteyiz'de yarışmacılar, ödülü kazanmak için kendi hünerlerini gösterdi.

Seda Sayan tarafından açıklanan Yemekteyiz'de haftanın birincisi Elif hanım oldu.

Haberin Devamı

YEMEKTEYİZ YARIŞMACILARI KİMLERDİ?

Yemekteyiz'in bu haftaki yarışmacıları, İbrahim Efla Tunç, Hicran Çelik, Mehmet İhsan Teke, Türkan Karataş ve Elif Şahin olmuştu.

BAKMADAN GEÇME!