Yemekteyiz 18-22 Şubat yarışmacıları kimler?

Güncelleme Tarihi:

Yemekteyiz 18-22 Şubat yarışmacıları kimler
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2019 17:53

Yemekteyiz ‘Best Of’ bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Yemekteyiz En İyiler'in geçtiğimiz haftaki birincisi 28 puanla İman Dumrul olmuştu. Peki, yeni, haftada kimler var? İşte, 18-22 Şubat Yemekteyiz yarışmacıları

Haberin Devamı

Onur Büyüktopçu’nun sunuculuğunu üstlendiği Yemekteyiz programının En İyiler birincisi bugün belli oluyor. Geçmiş sezonların en iyi yarışmacılarının bir araya geldiği Yemekteyiz'de bu hafta Mehtap Koca, Gülüzar Ayan, Recep Uçar, Ayten Uludoğan ve Hakan Kaya yarışıyor.

MEHTAP KOCA
Aslen Artvinli olan Mehtap Koca, Almanya’da dünyaya geldi. 38 yaşında olan ve yöneticilik yapan Mehtap Koca, daha önce sonuncu olmuştu.

RECEP UÇAR
31 yaşında ve aslen Kastamonulu olan Recep Uçar, Görsel düzenleme uzmanı. Daha önceki yarışını ikincilikle tamamlayan Recep Uçar, Best Of yarışında oldukça iddialı ve hedefi şampiyonluk.

GÜLÜZAR AYAN
32 yaşında olan Gülüzar Ayan, satış pazarlama uzmanı. Best Of için iddialı olan Gülüzar Ayan, Geçtiğimiz sefer birinci olmuş, ancak ödülü paylaşmak zorunda kalmıştı.

Haberin Devamı

AYTEN ULUDOĞAN
2 çocuk annesi olan Ayten Uludoğan, 25 yıllık evli olan. Aslen Kırıkkaleli olan Ayten Uludoğan da en az diğer isimler kadar iddialı.

HAKAN KAYA
Aslen Erzincanlı olan Hakan Kaya, 2 çocuk babası. 47 yaşında ve bilgisayar mühendisi olan Hakan Kaya, Yemekteyiz Best Of'da menüsüne çok güveniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!