Yedinci Koğuştaki Mucize oyuncuları kimler? Yedinci Koğuştaki Mucize (Miracle In Cell No 7) hangi filmden uyarlama?

Güncelleme Tarihi:

Yedinci Koğuştaki Mucize oyuncuları kimler Yedinci Koğuştaki Mucize (Miracle In Cell No 7) hangi filmden uyarlama
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2020 21:58

2020 yılı başlarında vizyona giren Yedinci Koğuştaki Mucize filminin konusu ve oyuncuları izleyenler tarafından araştırılıyor. Gişede de önemli bir başarı elde eden Yedinci Koğuştaki Mucize filminin hangi filmden uyarlandığı ise izleyenler tarafından sıklıkla sorgulanıyor. Peki, Yedinci Koğuştaki Mucize oyuncuları kimler? Yedinci Koğuştaki Mucize hangi filmden uyarlama? İşte, filmle ilgili merak edilen bilgiler...

Haberin Devamı

Ülkemizde geçtiğimiz yıl uyarlanan Yedinci Koğuştaki Mucize (Miracle In Cell No 7) filminin Kore versiyonu beyaz perde ardından televizyon izleyicileriyle buluşuyor. Türkiye’de başrollerini Aras Bulut İynemli ve Nisa Sofiya Aksongur’un paylaştığı Yedinci Koğuştaki Mucize filmi, gerek konusu gerekse oyuncuların performansıyla adından söz ettirmişti. Gişede de önemli bir başarı elde eden Yedinci Koğuştaki Mucize filmi adından söz ettirmeyi başarmıştı. Peki, Yedinci Koğuştaki Mucize (Miracle In Cell No 7) filminin konusu gerçek mi? Kore yapımı Yedinci Koğuştaki Mucize filminin oyuncuları kimler? Yedinci Koğuştaki Mucize filminin konusu ve oyuncularını derledik.

Çarpıcı bir baba-kız ilişkisini konu alan Kore yapımı Yedinci Koğuştaki Mucize (Miracle In Cell No 7) , 2013 yılında vizyona girmişti. Filmin yapımcılığını Kim Min- Ki ve Lee Sang-hun üstlenirken, yönetmen koltuğunda Lee Hwan-kyung oturuyor. Filmin senaryosunu Lee Hwan-kyung, Yu Young-a, Kim Hwang-sung ve Kim Young-seok yazarken, filmde Güney Kore sinemasının başarılı isimleri yer aldı. Yedinci Koğuştaki Mucize'nin (Miracle In Cell No 7) başrollerinde Ryu Seung-ryong, Kal So-won ve Park Shin-hye gibi oyuncular geliyor.

Haberin Devamı

Yedinci Koğuştaki Mucize (Miracle In Cell No 7) Konusu

Zihinsel özürlü bir baba (Ryu Seung-Ryong), ama kızını çok sevmektedir. Bir gün, yanlışlıkla bir suça karışır ve suçsuz yere hapishaneye gönderilir. Yıllar sonra, kızı Ye-Seung ((Park Shin-Hye), hukuk fakültesi öğrencisi)) suçsuzluğunu kanıtlamaya çalışır. 

Türk Yapımı Yedinci Koğuştaki Mucize Filmi hakkında bilgiler

Kore yapımın Yedinci Koğuştaki Mucize, 2019 yılında ülkemizde de uyarlandı. Mehmet Ada Öztekin'in yönetmenliğini, Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur, Celile Toyon, İlker Aksum, Mesut Akusta, Deniz Baysal, Yurdaer Okur ve Sarp Akkaya'nın başrollerini paylaştığı Yedinci Koğuştaki Mucize 2019 yılında Türkiye'de en çok izlenen film oldu.

BAKMADAN GEÇME!