Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlıyor? Yasak Elma oyuncu kadrosuna sürpriz isim!

Güncelleme Tarihi:

Yasak Elma yeni sezon ne zaman başlıyor Yasak Elma oyuncu kadrosuna sürpriz isim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2022 10:12

Ekranların sevilen dizisi Yasak Elma 6. sezon ile bu yıl final yapmaya hazırlanıyor. İzleyici tarafından merakla beklenen Yasak Elma yeni sezon tarihi araştırmaları ise eylül ayıyla birlikte hız kazandı. Aynı zamanda YAsak Elma oyuncu kadrosuna yeni bir isim katıldı. Peki, Yasak Elma ne zaman başlıyor, yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte, Yasak Elma 6. sezon hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

Fox tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma 6. sezon ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. İddialı yapımlardan olan Yasak Elma oyuncuları arasına sürpriz bir isim daha katıldı. Ünlü oyuncu Bekir Aksoy, Yasak Elma yeni sezonda Engin rolüyle sevenleriyle buluşacak.

YASAK ELMA YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yasak Elma dizisinin yeni sezon tarihi hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Dizinin en son 146. bölümü ekrana geldi ve bölüm ile sezon finali yapıldı. Yasak Elma geçtiğimiz yıl yeni sezona 13 Eylül'de başlamıştı. Bu yıl da yine Eylül ayı ortalarında başlaması bekleniyor.

YASAK ELMA SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Çağatay'ın Doğan'a yaptıklarından sonra Doğan gözünü karartır ve Çağatay'dan ebediyen kurtulmaya karar verir. Ne yazık ki, planı sandığı gibi gitmeyecek ve büyük bir felaketle sonuçlanacaktır.

BAKMADAN GEÇME!