Yasak Elma ne zaman başlayacak?

Güncelleme Tarihi:

Yasak Elma ne zaman başlayacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 17, 2020 02:04

Yasak Elma'nın yeni bölüm tarihi dizilerin başlamasıyla beraber gündeme geldi. Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Barış Kılıç ve Nesrin Cavadzade’nin başrollerini paylaştığı Yasak Elma corona virüsü nedeniyle çekimlerine ara verilmişti. Diziseverler heyecanlı bölümle ekranlara ara veren Yasak Elma'nın 75. yeni bölüm fragmanını bekliyor. Peki, Yasak Elma ne zaman başlayacak? İşte, ayrıntılar.

Haberin Devamı

FOX TV'de ekranlara gelen Yasak Elma aylar önce corona virüsü nedeniyle sevenlerine kısa süre veda etmişti. Dizilerin ekranlara dönmesiyle Yasak Elma takipçileri de yeni bölüm çekimlerinin ne zaman başlayacağı ve yeni bölümün ne zaman ekranlara geleceğini merak etmeye başladı. Ancak dizinin yeni bölümüyle ilgili bir açıklama gelmedi.

YASAK ELMA NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Corona virüsü önlemleri kapsamında pek çok dizi çekimlerine ara verdi, bunlardan biri de Yasak Elma ekibi oldu. Dizinin ne zaman başlayacağı henüz bilinmiyor. Konuyla ilgili bilgiler geldiği zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Yıldız, Kerim’in yeni CEO olduğunu öğrenmenin şaşkınlığını yaşarken onun Şahika tarafından işe alındığını öğrenip ondan uzak kalmaya çalışır. Ender Şahika’nın yaptığı hain planı anlar ve hayatlarından çıkarmak için elinden geleni yapar. Ancak Şahika’nın kendini kurtarmak için ettiği teklif ona cazip gelecektir. Halit ise Yıldız’ı geri kazanmak için elinden geleni yapmaya kararlıdır ama Yıldız’ın kafası çoktan karışmıştır.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!