Yasak Elma bu hafta neden yok? Yasak Elma dizisi yeni bölüm ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Yasak Elma bu hafta neden yok Yasak Elma dizisi yeni bölüm ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2020 19:55

Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Barış Kılıç ve Nesrin Cavadzade’nin başrollerini paylaştığı Yasak Elma bu hafta ekranlar olmayacak. Dizinin yayın saatinde sinema kuşağının yer alması Yasak Elma hayranlarını meraklandırarak kafalarında soru işaretleri oluşturdu. Peki, Yasak Elma bu hafta neden yok? Yasak Elma dizisi yeni bölüm ne zaman? İşte, o konu ile ilgili ayrıntılı bilgiler.

Haberin Devamı

FOX TV ekranlarında pazartesi günleri yayınlanan Yasak Elma bu hafta ekran macerasına ara verdi. Konusu ve heyecan dolu sahneleri ile takip edilen Yasak Elma'nın neden bu hafta yayınlanmadığı ve yeni bölüm yayın tarihi izleyenler tarafından merak konusu oldu. İşte, Yasak Elma dizinin yeni bölümü hakkında ayrıntılar...

Yılbaşı tatili nedeniyle pek çok dizi ekran macerasına ara verdi, bu dizilerden biri de Yasak Elma oldu. Sevilen dizinin yeni bölümünün gelecek hafta yayınlanması bekleniyor.

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yıldız, Leyla ve Halit birlikteliğinden iyice şüphelenmiştir, ne yapacağını düşünürken yardım isteyeceği tek kişi Ender’dir. Ender ve Yıldız kusursuz bir plan yaparak Leyla’yı gönderme derdine düşerler. Leyla başına gelenlerden sonra kendine yeni bir yandaş bulacak ve herkes için yeni bir dönem başlayacaktır.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!