Yargı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler olacak? Yargı 49. bölüm için geri sayım...

Güncelleme Tarihi:

Yargı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler olacak Yargı 49. bölüm için geri sayım...
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2022 18:00

Kanal D ekranlarının nefes kesen dizisi Yargı bu akşam ekranlara gelecek. Her bölümü ayrı bir heyecanla bekleyen dizinin takipçileri Yargı yeni bölümde neler olacak merak ediyorlar. Yayınlanan Yargı 49. bölüm fragmanı yine izleyicide soğuk duş etkisi yarattı. Parla'nın yakalanmasıyla birlikte Ceylin ve Ilgaz arasındaki gerginlik hangi boyutlara taşınacak, ayrılacaklar mı merak konusu oldu. İşte, Yargı 49. bölüm fragmanı, son bölümde yaşananlar ve yeni bölümde izleyiciyi bekleyen sahneler...

Haberin Devamı

Kanal D’nin Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’nın pazar günü ekranlara gelecek. Yargı 49. bölüm ile yine izleyiciyi ekrana bağlayacak. Peki, Yargı yeni bölümde neler olacak, son bölümde neler oldu? İşte, Yargı 49. bölüm fragmanı...

YARGI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yargı'nın 18 Aralık Pazar günü yayınlanan 48. Bölümünde Ceylin ve Ilgaz, Parla olayı yüzünden büyük yıkım yaşıyorlar!

Dertlerini İstanbul’da bırakıp ufak bir kaçamak için Kapadokya’ya giden Ilgaz ve Ceylin’in yakasını gerçekler bir türlü bırakmamaktadır. Ceylin’in Ilgaz’a söylemediklerinin yanında, onları bir de olayın seyrini değiştirecek isimsiz bir mail beklemektedir.

Erguvan ailesi, bugüne kadarki kayıplarının yanına bir de Parla’yı eklememek için ellerinden geleni yapmaktadır. Bu uğurda Aylin ve Osman tehlikeli bir riske girer ve Parla adına alınan kararlara bir yenisi daha eklenir. Pars’ın evlenme teklifini kabul eden Derya için Arda dosyasındaki sorunlar hala devam etmektedir. Yekta’nın Derya’ya yapacağı darp şikâyeti ve Haluk’un gazeteci Berkant ile buluşması ise yepyeni olayların başlangıcı olacaktır. Birbirlerinden hiçbir şey saklamamaya yemin eden Ceylin ile Ilgaz’ı kısa bir aranın ardından dönecekleri İstanbul’da büyük zorluklar beklemektedir. Ilgaz’a yollanan mail, ardında yeni gerçekleri ve gerilimleri de beraberinde getirecek ve bu durum ikisini de bazı yol ayrımlarına itecektir.

Haberin Devamı

YARGI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Parla'yı yurt dışına kaçırmak isterken Ilgaz'a yakalanan Ceylin öfkeden deliye döner. Ilgaz'a adeta kin kusan Ceylin'in tüm ailesi, hapse girme gerçeğiyle yüzleşir. Yaşananlardan faydalanmaya çalışan Yekta, Ceylin ve Ilgaz'ı zor duruma sokmak için elinden geleni yapar. Peki, Ceylin'in ailesine ne olacak? Yargı'nın 25 Aralık Pazar günü yayınlanacak yeni bölümü merakla bekleniyor.

Yargı heyecan dolu yeni bölümüyle 25 Aralık Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

 

BAKMADAN GEÇME!