Yargı son bölüm izleme ekranı | Yargı 68. son bölümde korkunç kaza... Ilgaz ve Ceylin'in kızları Mercan öldü mü? İşte Yargı'da bu hafta yaşananlar!

Güncelleme Tarihi:

Yargı son bölüm izleme ekranı | Yargı 68. son bölümde korkunç kaza... Ilgaz ve Ceylinin kızları Mercan öldü mü İşte Yargıda bu hafta yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2023 02:26

Yargı 68. son bölüm izleme ekranı, Kanal D'nin internet platformundan yayınlandı. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı Kanal D'nin fenomen dizisi Yargı'nın 22 Ekim tarihli son bölümünde, Mercan’ı arama yolculuğunda her ihtimale sıkı sıkı tutunan Ceylin ve Ilgaz Mercan'ın izini bulurken, Dilek'in sakladığı sır Eren komisere büyük darbe vurdu. Dizinin final sahnesinde ise Mercan'ın bulunduğu arabanın kaza yapması yürekleri ağza getirdi. Tüm bunların ardından gözler Yargı yeni bölüm fragmanına çevrildi. İşte, Yargı 68. son bölüm full HD izleme ekranı ve 68. bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Yargı son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Heyecanın bir an olsun dinmediği Yargı'nın 22 Ekim tarihli 68. son bölümünde Mercan'ı kaçıran kişinin kimliği ortaya çıkarken, evden kaçan Filiz'in Mercan ile birlikte trafik kazası geçirmesi ekranlara damga vurdu. Tüm bunların ardından dizinin son bölümü full HD yayınlandı. İşte, Yargı 68. bölüm izleme ekranı.

YARGI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yargı'nın 22 Ekim 2023 Pazar günü yayınlanan 68. Bölümünde Ceylin ve Ilgaz, Mercan'ın izini buluyor!

Mercan’ı arama yolculuğunda her ihtimale sıkı sıkı tutunan Ceylin ve Ilgaz çifti için şimdiye kadar sürekli çatallanan ve artan ihtimaller, yavaş yavaş azalmakta ve onları gerçeğe doğru itmektedir. İlk hedefleri Efe’nin ardındaki gizemi çözmektir ancak bu yolda sarsıcı bir gerçekle karşı karşıya kalırlar.

Haberin Devamı

Herkes kendi yöntemleriyle Mercan’ı aramak için dört bir koldan seferber olmaya devam eder. Tuğçe bütün azmini Mercan’ı bulmak için kullanır ve yeni bir bilgiye ulaşır. Yekta Kadir’in tahmin ettiğinden çok daha tehlikeli olduğu gerçeğiyle yüzleşirken, Can ve Osman’ın yanına yeni biri katılacaktır. Eren o gün sahilde olan şüphelilerin ifadelerini izlemeye devam ederken herkesi şoke edecek bir ayrıntı fark eder.

Ceylin ve Ilgaz Mercan’ı bulmak uğruna yaptıkları illegal seçimlerden ötürü hiç beklemedikleri ve tehlikeli bir durumun içinde bulurlar kendilerini. Bilmedikleri ise Mercan’ın nerde olduğu gerçeğiyle burun buruna olduklarıdır.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!