Yargı son bölüm (85. bölüm) izleme ekranı | Yargı 85. bölümde İclal Savcı'dan Ceylin'e gözdağı: 'Yekta'yı yakacağım...' Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Yargı son bölüm (85. bölüm) izleme ekranı | Yargı 85. bölümde İclal Savcıdan Ceyline gözdağı: Yektayı yakacağım... Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2024 02:50

Yargı 85. son bölüm izleme ekranı, internet platformundan yayınlandı. Üçüncü sezonu ile izleyici karşısına çıkan başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı Kanal D'nin fenomen dizisi Yargı'nın bu haftaki son bölümünde Çınar, dernekle bağlantısı yüzünden Ilgaz tarafından tutuklanarak cezaevine yollanırken, dernekle ilintisi ortaya çıkmasın diye Yekta’nın yaptığı hamle dikkat çekti. Dizinin final sahnesinde ise Mercan'ın doğum gününe gelen İclal Savcı'nın Ceylin'e dernekle bağlantısı olduğunu ve defterdeki kayıtları Yekta'nın yırttığını göstermesi ekranlara damga vurdu. Peki, Yargı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Yargı son bölüm full HD kesintisiz izleme ekranı ve 85. bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Yargı son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Heyecanın bir an olsun dinmediği Yargı'nın bu haftaki son bölümünde Kadir’in ve Mustafa’nın öldürülmesiyle başlayan bütün cevapsız sorular “dernek” üzerinde birleşti. Derneğin altından Ceylin ve Yekta’nın da çıkması dikkat çekerken, İclal Savcı dernekteki Ceylin'in kayıtlarını dilen Yekta'nın görüntülerini buldu. Finalde ise İclal Savcı'nın Ceylin'e "Yekta'yı yakacağım." demesi çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi. Tüm bunların ardından Yargı 85. bölüm full HD yayınlandı. İşte, Yargı 85. bölüm izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı hakkında bilgiler.

YARGI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yargı'nın 3 Mart 2024 Pazar günü yayınlanan 85. Bölümünde İclal Savcı, Yekta ile ilgili bir açığı yakalarken Çınar, dernekle bağlantısı yüzünden Ilgaz tarafından tutuklanarak cezaevine yollanıyor!

Haberin Devamı

Ceylin Çınar’ı bulmak ve kurtarmak için çıktığı yolda kendi geçmişine çarpmıştır. Diğer taraftan Ilgaz da hiç beklenmedik ihaneti ile kahrolduğu Çınar’ı aramaktadır. Ceylin ve Ilgaz’ı çıktıkları yolun sonunda birleştiren acı gerçek bütün aileyi de sarsmaya yetecektir.

Kadir’in ve Mustafa’nın öldürülmesiyle başlayan bütün cevapsız sorular “dernek” üzerinde birleşmiştir. Ilgaz ve İclal’in ayrı ayrı baktıkları dosyalar ve araştırma süreci ortaklaşmak zorundadır. Fakat günün sonunda derneğin altından Ceylin ve Yekta’nın da çıkması her iki dosyayı da unutturacak yepyeni bir gizem açacaktır.

Dernekle ilintisi ortaya çıkmasın diye Yekta’nın yapacağı beklenmedik hamle İclal’in tüm dikkatini ve düşmanlığını ona çevirmesine yol açacaktır. Üstelik Yekta’nın geçmişten gelen, tanıdık bir müttefiki de vardır artık...

En yakınlarından gelen her türlü acıya birlikte göğüs geren Ceylin ve Ilgaz için bazı ailevi bağları gevşetme zamanıdır. Öte yandan onları ve tüm aileyi tekrardan bir araya getiren zaman da gelmiş çatmıştır; Mercan’ın ilk doğum günü... Ne var ki herkesin mutlu olduğu bugün, bazıları için en mutsuz günlerin başladığının habercisidir.

Haberin Devamı

YARGI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!