Yargı son bölüm (84. bölüm) izleme ekranı | Yargı 84. bölüme damga vuran sahne! Ceylin suça bulaştı: 'Şuan kurtardığımız sen değilsin...' Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Yargı son bölüm (84. bölüm) izleme ekranı | Yargı 84. bölüme damga vuran sahne Ceylin suça bulaştı: Şuan kurtardığımız sen değilsin... Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2024 02:45

Yargı 84. son bölüm izleme ekranı, internet platformundan yayınlandı. Üçüncü sezonu ile izleyici karşısına çıkan başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı Kanal D'nin fenomen dizisi Yargı'nın 25 Şubat tarihli son bölümünde, eczacıyı ifadeye çağıran İclal, Yekta ve Ceylin’in görüntüleri sildiğini öğrenirken haklarında baroşa şikayette bulunacağını söyledi. Dizinin final sahnesinde ise teslim olmak istediğini söyleyen Çınar'a Yekta'nın 'Burada kurtardığımız sen değilsin Ceylin' sözleri ekranlara damga vurdu. Peki, Yargı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Yargı son bölüm full HD izleme ekranı ve 84. bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Yargı son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Heyecanın bir an olsun dinmediği Yargı'nın bu haftaki son bölümünde Ilgaz, Cennet’i sorguya alırken, amca Feyyaz yiğeninin öldürdüklerini itiraf etti. Kadir Adarlı’nın öldürülmesinin ardından ortadan kaybolan Çınar, ortadan yok olurken, Yakta ve Ceylin Çınar'ın itirafıyla yeni plan kurdu. Yekta'nın "Ceylin'i kurtarıyoruz" sözleri ise merak uyandırdı.  İşte, Yargı 84. bölüm izleme ekranı ve yeni bölüm fragmanı hakkında bilgiler.

YARGI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ceylin ile Ilgaz aralarındaki gerilimli havayı çözerken İclal’in gelişi gündemlerine bomba gibi düşmüştür. Sorgu odasından Ilgaz ile İclal’in konuşmasına şahit olan ve de sarsılan Ceylin’i şimdiye kadar hiç duymadığı bir geçmiş hikaye beklemektedir. 

Haberin Devamı

Yiğit’in ölü bulunmasıyla başlayan olaylar, gizli tanık olan abisi Mustafa’nın da öldürülmesiyle iyice içinden çıkılması zor bir hal almıştır. Başlarda sıradan bir aile gibi gözüken Cennet’in ailesi ve etrafındaki son sır perdesi de aralanacak, tüm gizli kalmış gerçekler ortaya çıkacaktır.

Baba kaybını henüz atlatamamış Kaya ailesinde sular bir türlü durulmamaktadır. Merdan’ın Kadir’i öldürme şüphesiyle gözaltına alınması sonrası şimdi de şüpheli sıfatıyla tüm oklar Çınar’ı göstermektedir. Çınar’ın yolculuğu etrafındakileri de yıka döke meçhul bir sona doğru ilerlemektedir.

Sevdikleri için her türlü yan yolu kullanmaktan çekinmeyen Ceylin’i içinden çıkılmaz bir durum beklemektedir. Ilgaz’a verdiği sözler, kurtarılmayı bekleyen Çınar, gerçeği bulmak üzere olan İclal ve yanında durması gereken ailesi arasında sıkışmıştır. Üstelik bu kez Çınar için kaldırdıkları düşünülen taşın altında Yekta ile kendisi de varken.

YARGI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

BAKMADAN GEÇME!