Yargı Dilek kimdir? Dilek karakterini canlandıran Seda Türkmen kimdir, hangi dizilerde oynadı? İşte, oyuncunun kariyeri

Güncelleme Tarihi:

Yargı Dilek kimdir Dilek karakterini canlandıran Seda Türkmen kimdir, hangi dizilerde oynadı İşte, oyuncunun kariyeri
Oluşturulma Tarihi: Eylül 24, 2023 16:15

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrollerini paylaştığı Yargı dizisinin yeni sezonu bugün başlıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna birçok yeni isim eklenirken yapımda Dilek karakterine hayat verecek Seda Türkmen’in kariyeri ve hayatı merak edilen konu başlıklarından birisi oldu. Daha önce Benim Tatlı Yalanım, Kanatsız Kuşlar, Hayatımın Aşkı gibi yapımlarda rol alan Seda Türkmen yeni sezonda Yargı dizisinde rol alacak.Peki Yargı Dilek kimdir? Yargı dizisinde Dilek karakterini canlandıran Seda Türkmen kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte, oyuncunun biyografisi..

Haberin Devamı

 Kanal D ekranlarından yayınlanan Yargı dizisinin yeni sezon oyuncu kadrosu açıklandı. Dizinin yeni sezon kadrosunda yer alan Seda Türkmen açıklamasında “ Dilek adında bir anaokul öğretmenini canlandırıyorum. Eren komiserin kız arkadaşı olarak tanıyacak seyirci beni. Aslında oldukça sakin, kendi halinde görünen bir karakter. Fakat herkes gibi onun da kendine sakladığı sırları var.” dedi. Bu gelişmenin ardından Dilek karakterine hayat verecek Seda Türkmen’in yaşı, rol aldığı yapımlar, aslen nereli olduğu gibi bilgiler araştırılıyor. İşte, Seda Türkmen’in hayatı…

YARGI DİLEK KİMDİR? (SEDA TÜRKMEN)

Seda Türkmen, 14 Kasım 1986 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2009 yılında rol aldığı Papatyam dizisi ile yaşamış; Hayatımın aşkı, Fatih Harbiye ve Annem Uyurken dizilerinde rol almıştır.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarından yayınlanan Yargı dizisinde Dilek öğretmen karakterine hayat vermektedir. Seda Türkmen, 1.71 metre boyunda, 52 kilo ve Akrep burcudur.

SEDA TÜRKMEN’İN OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER

2019 – Benim Tatlı Yalanım (Burcu Eren) (TV Dizisi)
2019 – Aslı Gibidir (Sinema Filmi)
2018 – Kelebekler (Sinema Filmi)
2017 – Poyraz Karayel: Küresel Sermaye (Ajan) (Sinema Filmi)
2017 – Kanatsız Kuşlar (Tuba) (TV Dizisi)
2016 – Hayatımın Aşkı (Sema) (TV Dizisi)
2016 – Sahipli (Hülya) (Sinema Filmi)
2015 – Yeni Hayat (TV Filmi)
2015 – Mutlu Ol Yeter (Ayşe) (TV Dizisi)
2015 – Eğlendirme Dairesi (TV Dizisi)
2013-2014 – Fatih Harbiye (Fahriye) (TV Dizisi)
2012 – Annem Uyurken (Derya) (TV Dizisi)
2009-2010 – Papatyam (Arzu) (TV Dizisi)

 

BAKMADAN GEÇME!