Yargı 47. son bölümde sır perdesi aralandı; Ilgaz'a şoke eden mesaj... İşte Yargı son bölümde yaşananlar

Güncelleme Tarihi:

Yargı 47. son bölümde sır perdesi aralandı; Ilgaza şoke eden mesaj... İşte Yargı son bölümde yaşananlar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2022 01:40

Yargı 47. son bölüm izleme ekranı, internet platformundan yayınlandı. Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı Kanal D'nin fenomen dizisi Yargı'nın 11 Aralık tarihli son bölümünde, Ceylin Parla’nın itirafı ile kendisini ağır bir yükün altında bulurken; Yekta'nın Serdar'ın cesedinin bulunduğu çöplükte olduğu ortaya çıktı. Kapadokya'da Ilgaz ve Ceylin'in romantik anları dikkat çekerken, Ilgaz'ın telefonuna gerçek katilin Parla olduğunu açıklayan mesajın gelmesi haftaya dizide çarpıcı gelişmelerin sinyallerini verdi. İşte, Yargı son bölüm full HD izleme ekranı ve 47. bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Yargı son bölüm izleme ekranı yayınlandı. Yeni sezona bomba gibi başlayan ve heyecanın bir an olsun dinmediği Yargı'nın bu haftaki son bölümünde Arda’nın davasını çözmeye çalışan Derya savcının Pars ile arasını düzeltiği son bölümde, Yekta'nın Serdar'ın öldürülmesinde parmağının olduğu ortaya çıktı. Heyecan dolu anların ardından dizinin finalinde Ilgaz'ın telefonuna 'Serdar'ın katilinin Merdan değil Parla olduğunu' açıklayan mesaj merak dolu anlara neden oldu.

YARGI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yargı'nın 11 Aralık Pazar günü yayınlanan 47. Bölümünde Merdan, Serdar'ı öldürmekten dolayı tutuklanıyor; fakat, şoke eden bir gelişme yaşanıyor!
Ceylin Parla’nın itirafı ile birlikte kendisini hiçbir suçu olmasa da kaldırabileceğinden çok daha ağır bir yükün altında bulur. Bir yanda sevdiği adam ve onun keskin adalet inancı, diğer tarafta ise ailesi vardır; vicdanı ve aşkı arasında nefessiz kalmıştır. Başta Gül ve Aylin olmak üzere herkes büyük bir panik yaşamaktadır. Şimdi hepsi hem sırlarını ustalıkla saklamayı becermek hem de acil bir eylem planı ortaya koymak zorundadır.

Haberin Devamı

Bu durum Erguvan ailesini tehlikeli yollara sürükleyecektir. Arda’nın davasını çözmeye çalışan Derya savcının Pars ile zedelenen ilişkisi, girdiği çıkmazdan sürpriz bir çıkış yolu bulabilecek midir? Yekta yeni kurduğu düzende şimdi bir de oğlu olduğunu iddia eden Ömer karşısında nasıl bir tavır takınacaktır?
Olan biten her şeyin içinde kendisini iyice sıkışmış hisseden Ilgaz, Ceylin’in elinden tutar ve birlikte nefes alabilecekleri farklı ve huzurlu bir yolculuğa çıkmak ister. Bu kaçışın anlamı ikisi için de çok farklıdır ve ikisi de sonunda kendilerini neyin beklediğini bilmemektedir.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!