Yargı 2. sezon fragmanı yayınlandı! Yargı ne zaman başlıyor, Ilgaz'ı Ceylin mi öldürdü?

Güncelleme Tarihi:

Yargı 2. sezon fragmanı yayınlandı Yargı ne zaman başlıyor, Ilgazı Ceylin mi öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2022 11:51

Kanal D'nin sevilen dizilerinden Yargı 2. sezon ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Yargı sezon finali ile ekrana damga vuran bir bölümle ara vermişti. Yargı 2. sezon fragmanı yayınlanmasının ardından, ne zaman başlayacak merak konusu oldu. İşte, Yargı yeni sezon bilgileri ve 2. sezon fragmanı...

Haberin Devamı

Yargı dizisi geçtiğimiz sezona damgasını vuran yapımlardan biri olmuştu. Yargı sezon finali, Ceylin Ilgaz'ı öldürdü mü sorusunu beraberinde getirdi. Sorunun yanıtı Yargı yeni sezonda belli olacak. Peki, Yargı ne zaman başlıyor, bu hafta yeni sezon var mı? İşte, Yargı 2. sezon fragmanı...

YARGI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yargı dizisi yapımcısı Ay Yapım, yeni sezon tanıtım çekimleri için 20 Ağustos 2022 cumartesi günü sete çıkmaya hazırlandıklarını belirtmişti. Yargı 2. sezon ile 18 Eylül 2022'de başlayacak.

ILGAZ'I CEYLİN Mİ ÖLDÜRDÜ?

Yargı'da altı aylık bir zaman atlamasının gerçekleştiği bölümde Ceylin'in üstü başı kan içinde ve kanlı bir bıçakla eve gelmesinin ardından Eren'in öfkeyle Ceylin'in kapısını çaldı. Eren, Ceylin'i tutukladığını söyler, kelepçeyi taktığı gibi arabaya bindirir ve karakola götürür. Bu esnada Ceylin'in ne yaptığını izleyici anlayamaz.

Haberin Devamı

Ancak daha sonra Eren, izleyicilerin merak ettiği o soruyu sorar. "Ilgaz Kaya'yı neden öldürdün?" bu esnada Ceylin, sadece Eren'in yüzüne bakar.

Yargı 2. sezon fragmanın da ise Ceylin sonunda konuşmaya başlar ve "Ilgaz'ı ben öldürmedim, ben başkasını öldürdüm" itirafında bulunur. Olayın perde arkası, Yargı yeni sezon bölümünde açığa açıkacak.

BAKMADAN GEÇME!